|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το 5ο ισότιμο μέλος της οικογένειας μου, η Bianca, ένα χαριτωμένο μαλτεζάκι θηλυκό 6 ετών
|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλίτσα να σας ζήσει!!!
|
||||
|
||||
![]()
θεά... να σου ζήσει
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, θα της μεταβιβάσω τις ευχές σας, με ακούει με προσοχή όταν τις μιλάω και κουνάει της ουρά της για να μου δείξει πως με κατάλαβε
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφη να σας ζησει!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφούλα φάτσα τρελή!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαντρουλες φουλ γιατί είναι μια κουκλίτσα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νέο μέλος στην οικογένεια
Η Λέιλα ![]() θηλυκό spitz (μάλλον) 6 μηνών, το έχει η κόρη μου στη Λευκάδα που σπουδάζει, και τώρα στις διακοπές το έφερε μαζί της, και παρεούλα με τη Bianca μας, σχεδόν 9 χρονών πλέον ![]() τα ψιλοπάνε καλα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφα Τάκη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφη! Να την χαιρεστε Τακη!
Επρεπε να βγαλω κι εγω μια φωτο τωρα που πηγα Βεροια και πηρα και την σκυλιτσα μαζι...5 ανθρωποι και 3 σκυλια στο σαλονι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 06-01-17 στις 00:43 |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|