|
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετω! Εχω μια εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα στο φιλτρο μου...
Αν μπορειτε να μου προτινετε καποιο καλο,σχετικα οικονομικο, για 60l.. επισης οταν παρω το καινουριο,μπορω να βαλω το μπολι που εχει ηδη το δικο μου?η να βαλω καινουριο?
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις τα υλικα που εχεις ηδη στο καινουριο.
ποιο φιλτρο εχεις τωρα και τι προβλημα εχει?(τι κανει δηλαδη) μεχρι ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις για καινουριο φιλτρο? |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες κατι δεν παει καλα?
Αστοχια υλικου ,θορυβος ,βιολογια,θανατοι ψαριων?? Ενυδρειο με καπακι,ανοιχτο?
|
||||
|
||||
![]()
eheim ειναι αυτο που εχω τωρα,μου το εδωσαν μαζι με το ενυδριο κ δεν ξερω παραπανω πληροφοριες..
Νομιζω εχει μειωθει η ροη του?κατι τετοιο.. Δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα στο νερο.οι μετρησεις ειναι μια χαρα. Δεν εχω συγκεκριμενω budget..σχετικα οικονομικο αλλα καλο..θελω να κανω κ μια συγκριση απο τα πετ σοπ που εχουμε εδω κ απο το ebay.. ------------------------- με καπακι
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αιμιλία : 17-10-13 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι κριμα να παρεις καινουργιο, εφοσον το παλιο μπορει να αποκατασταθει... ![]() Ισως να θελει καθαρισμα, ισως κατι να εχει κολλησει...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μουργα καμια φορα(συνεχεια) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το εχω πλυνει(με νερο ενυδρειου)
Δε ξερω αν βοηθανε οι φωτο.. :/ Απλα ειναι μικρο και μεσα ειναι γεματο..δε ξερω αν ειναι καλο αυτο.. Και εκτος αυτου εχω παρατηρησει οτι δε "ρουφαει" τοσο καλα..
|
||||
|
||||
![]()
φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
(οι φωτο)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τα υλικα του φιλτρου να φανταστω οτι τα εβγαλες και τα επλυνες στοιβωντας ωστε να ξεπλυθει η μουργα. Δεν προσθεσες η στριμωξες καποιο υλικο(ενυδρειακο βαμβακι)?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο φιλτρο-Προτασεις.. | Bill-Samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-01-13 21:56 |
προτασεις | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-11 10:24 |
Προτασεις για εξωτερικο φιλτρο σε συνδυασμο με γαριδες. | fotis_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-10-10 04:54 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | Malawi | 3 | 06-10-09 14:34 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |