|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και στην κατοχή μου έχω ένα ενυδρείο 30 λίτρα με κίλις, αποφάσισα μιας και που θα πάρω καινούργιο ενυδρείο 160 λίτρα (
![]() Αυτά που είναι στα 30 λίτρα θα μείνουν εκεί και τώρα θέλω να δω ποια είδη μπορώ να πάρω.. Φυσικά στο τέλος θα μπουν όλα μαζί και όχι από την αρχή.. Στην αρχή θα τα έχω σε μικρά ενυδρεία μέχρι να μεγαλώσουν λίγο! Οπότε για να δούμε. Μιας και που μένω Φλώρινα το νερό εκεί είναι όξινο.. ![]() Ψάχνω κάτι που να ζει χρόνια και όχι μόνο 1 χρόνο.. ![]() Έχετε καμιά ιδέα? Εψαξα αλλά μπερδεύτηκα..Μην ξεχάσω τα κιλις θέλω ναέχουν χρώματα μπόλικα!!! ![]() ------------------------- Παιδιά κανείς????? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 14-10-13 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που θα παραγγείλω λειαν συντόμως είναι αυτά: http://www.ebay.de/i...=item4855567043
Ακολουθεί κανείς?? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------- Πάντως αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις ζωντανά killifish και όχι αυγά από eBay μιας και δεν είναι τόσο απλή η όλη διαδικασία με τα αυγά, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις στο γνωστό ψαρό-μαγαζί στην Κηφισιά, την προηγούμενη βδομάδα πέτυχα εκεί αρκετά aphyosemion striatum, δεν ξέρω πάντως αν τα έχουν ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να πάρεις πρώτα το ενυδρειο;;;;;
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω. Παρε το ενυδρειο, παρε τον εξοπλισμο, προχωρα σε σωστο στησιμο και μετα βλεπεις για τους κατοικους, κατα τη γνωμη μου.
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε έναν κόπο και μπες στο site της American Killifish Asciciation. Εκτός από τις καλύτερες οδηγίες για αυτά έχουν και δυνατότητα ανταλλαγής αυγών συχνά δωρεάν.
http://aka.org/ |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εχω πει εκει και τα εχω ψαξει ολα.. δεν ειδα καπου για ανταλλαγή !! Οπως και να εχει τα αυγα που παρειγγειλα θα τα εκκολαψω..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
killifish help | Giannakis | Άλλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 9 | 24-06-12 13:54 |
Killifish | CHRIS_APOEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-02-11 23:08 |
killifish | border | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-12-09 17:19 |