|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας εχω ενα φιλτρο της haqos,και τα υλικα ειναι τοποθετημενα απο κατω προς τα πανω εως εξης: siporax,bioballs,σφουγγαρια,ανθρακας και εχω τοποθετησει κ υαλοβαμβακα..σκεφτομουν να αντικαταστησω τα bioballs με αλλο βιολογικο υλικο και επισης και τον ανθρακα γιατι απ οτι ξερω ειναι κυριως για μετα απο ασθενειες η τυχον βλαβερες ασθενειες η αν ριχνουμε βιταμινες κτλ..θελω προταση για τι βιολογικο υλικο μπορω να βαλω στους πανω καδους..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%EB%E9%EA%EF http://www.aquatek.gr/vb/showthread....light=aBSORBEX Τον άνθρακα εννοείται πως το βγάζεις και τον πετάς...εφόσον εχει χρησιμοποιηθεί!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο έχω και εγώ στα φίλτρα μου
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ελαφροπετρα εχει 4 φορες πιο μεγαλη επιφανεια αποικισης.
Γιατι να παιρνεις μια φορα το χρονο σιποραξ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης οπως ξεφυγε και του δημιουργου του σιποραξ το υλικο αυτο εχει 10+ ζωη δεν υπαρχει λογος να αλλαζετε καθε μερα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να αλλαζω μερικως,λιγο siporax το χρονο ηθελα να πω
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Γιωργο ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!Απ'οτι βλεπω απο το ψευδωνυμο...κι εγω οπως τα υπολοιπα παιδια χρησιμοποιω siporax και βιομπαλες, νομιζω οτι ειναι αρκετο.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την ενημερωση,απλα ειχα δει το easy-life symbiont για καλυτερο υλικο,αλλα μαλλον θα με καλυψει το siporax και ως οικονομικοτερη λυση σε σχεση με το αλλο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | iordanisdr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 19-11-12 14:33 |
υλικα νεου εξωτερικου φιλτρου | corsar7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-04-11 13:43 |
υλικα εξωτερικου φιλτρου | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-02-11 14:23 |
Τοποθετηση εξωτερικου φιλτρου | tasos-alex/polis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-07-09 10:24 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | xrele24 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-02-09 14:41 |