|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα συνφορουμητες !!! το ενυδρειο ετοιμο και τα πρωτα frontosa ηδη μεσα.η ερωτηση μου εχει να κανει με κιχλιδες tanganyika oi οποιες ομως ειναι φυτοφαγες πχ tropheus ikola.cherry spot κλπ.μπορω να βαλω? και αν ναι πως θα ξεχωριζω την τροφη τους?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (sorry gia ta greeklish to pc kanei ta dika tou)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
BRICHARDI?LELEUPI?Και αλλα πολλα
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις απειρες επιλογες αλλα ''σχετικα λιγα λιτρα'' για τα ψαρια που θες να κρατησεις
![]() ![]() Υ.Γ Αν και χρειαζεται προσοχη, δεν θεωρω αδυνατη την συνυπαρξη Tropheus και Cyph.frontosa στο ιδιο ενυδρειο απο διατροφικης αποψεως... αρκει να υπαρχει χωρος και η καταλληλη πειρα στα συγκεκριμενα ειδη απο τον χομπιστα ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν κάνω λάθος.......Neolamprologus leleupi
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γεια και παλι ενας φιλος ειπε να μου δωσει cyathopharynx furcifer να βαλω με τισ φροντοζες εσεις τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι εγω σε καμοια περιπτωση δεν θα εβαζα furcifer με frontosa ! Τα furcifer ειναι πολυ δυσκολα ψαρια και δεν θα σου βγαλουν καθολου χρωμα εαν δεν ειναι το κυριαρχο ειδος! Εκτος του οτι θα εχεις διατροφικο προβλημα μιας και παθενουν bloat για πλακα..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα Cyath. furcifer δεν μπορουν να μπουν σε ενα ενυδρειο με Cyph. frontosa εφοσον πρεπει ως ψαρι να ειναι το κυριαρχο στο ενυδρειο που θα το κραταμε αν θελουμε να δουμε καποια στιγμη τα υπεροχα χρωματα του αρσενικου
![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Stefane τα frontosa σου τι μεγεθος εχουν? Με τα brevis και τα leptosoma δεν εχεις προβλημα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε ποτε τα εβαλεσ τα brevi?
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ακριβως και κραταω και τα Cyph.frontosa παντα καλα ταισμενα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
xerei kapoios an mporo na exo Cyathopharynx furcifer mazi me leleuopi brichardi kai calvus ???
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Takis : 23-01-07 στις 20:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Για πόσα λίτρα μιλάμε και ποιές είναι η διαστάσεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
vision 450lt ths juwel.
|
||||
|
||||
![]()
λελεουπι μπρικαρντι και καλβους..... Ολοι οι δολοφονοι της ταγκανικα μαζι..... Οχι φυσικα..... Οταν βγει ζευγαρι μπρικαρντι θα σου σκοτωσει ολα τα υπολοιπα..... Σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και αφου εγραψα οσους μου ελεγαν το αντιθετο...... Πρωτα δοκιμασα λελεουπι με μπρικαρντι (4-0) τα μπρικαρντι, και μετα εβαλα και καλβους 2-0 τα μπρικαρντι......Στο τελος το ζευγαρι σκοτωσε και τα υπολοιπα 3 μπρικαρντι και αρχισε να γενναει ωσπου ειχα ενα ενυδρειο με 90 μπρικαρντι........
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|