|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!! αν και δεν εχω λοξα με το εν λογο ψαρι , παντα μου αρεσε και συνεχιζει να μου αρεσει!!!!
το παρακατω ειδος συντομα θα ερθει Ελλαδα.... γουσταρω οταν σπαμε σιγα σιγα τα συνορα και ερχονται ομορφα ψαρια και στην μικρη μας Ελλαδα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο ψαρι!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο ψάρι
Ορισμένες φορές (σπάνιες βέβαια) έρχονται κάποια διαφορετικά είδη bettas...απο συγκεκριμένα πετσοπς Θανάση το έμαθες μέσω πετ σοπ;
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ο Σταυρος και η Αβυσσος αυτες τις μερες βρισκετε ταιλανδη και μιλαει και γνωριζει εξαγωγεις ψαριων. τα ψαρια τα ειδες και θα προσπαθησει να τα φερει και αυτα απο σεπτεμβρη. αν καποιος ενδιαφερεται επομενος δεν εχει παρα να στειλει ενα μαιλ στο καταστημα. οταν βλεπω ομορφα ψαρια δεν μπορω να το βουλωσω.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχώς που δεν το βουλωνεις!!!!
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθει για δουλειες ή για διακοπες?
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο ψαρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
το "ειδος" ειναι betta splendens crawntail, δεν ειναι κατι σπανιο στην Ελλαδα... Τωρα το χρωματακι που πετυχε ο breader, οκ, ειναι οντως πανεμορφο.
Θετικο παντως δεν ειναι να μεγαλωσει η εισαγωγη μονομαχων αλλα να ανεβει η τιμη τους εκει που πρεπει, ωστε να σταματησουν να πεθαινουν κατα χιλιαδες στις γυαλες, στα βαζακια και στα 10λιτρα ------------------------- Παράθεση:
ας το κανουμε μονοι μας ρε Σπυρο, εγω ηδη εχω ετοιμο στρωμενο το 150ρι για τα macrostoma ή unimaculata που εχω φαγωθει να φερω (σε μερικες μερες θα ειναι ετοιμο και το νεο επιπλο οποτε θα γινει μια ολικη αλλαγη νερου)
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 07-08-13 στις 17:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωράκια bettas | maria p | Bettas | 20 | 20-09-09 11:09 |
sos me bettas HELP!!!!!!!!!!!!! | harris samos | Bettas | 4 | 26-04-09 19:41 |
Crowntail Bettas | crazyio | Bettas | 10 | 14-07-06 23:33 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |