|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το προηγουμενο στησιμο αποτελει πλεον παρελθον.
εχοντας κολλησει το μικροβιο της γαριδας αποφασισα να τους αφιερωσω και το 120λιτρο. ευχαριστω τον Στεφανο sarpijk για την βοηθεια του! ![]() ξεκινοντας το στησιμο.. ![]() βαθυς συλλογισμος..! ![]() λιγες ωρες μετα το στησιμο και το αποτελεσμα ειναι καπως ετσι. θα μπει και μαυρο αυτοκολλητο ή χαρτονι στη πλατη. ![]() ![]() η πετρα πανω στην ριζα ειναι προχειρα τοποθετημενη για να μην μας φυγει η ριζα.! για τους κατοικους το σκεφτομαι ακομα.. προς το παρον ειναι ενα apple snail καποια σαλιγκαρακια και ενα sae. υπαρχει σκεψη για παραγγελια blue pearl απο σεπτεμβριο. στο μεταξυ θα μπει καποιο μικροψαρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο στήσιμο.Τί υπόστρωμα χρησιμοποίησες;
|
|
||||
|
||||
![]()
φχαριστω!! seachem flourite einai με λιγο μαυρο χαλαζιακο γιατι δεν εφτανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και κανα DIY co2 να πρασινησει ο τοπος!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το στήσιμο!!!!
Η πάνω δεξιά πέτρα, να υποθέσω μπήκε ...για να στηριίζει τη ρίζα,ε? Αφήστε τον Θοδωρή να λέει! Τους "πράσινους" μην τους παίρνετε όταν στήνετε ενυδρεία, έχουν άποψη για ΟΛΑ! ![]() Καλό-γέμιστο με γαρίδες εύχομαι...και σύντομα να δούμε update... Edit : Λίγα λόγια για το φωτιστικό pls...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, τωρα που θα το δω στημενο νομιζεις δεν θα πω την αποψη μου
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για σκαλωμα είναι το άτιμο.. Περιμένουμε μια συνεφαρα γαριδουλες μέσα..
|
||||
|
||||
![]()
Νικο narampa να μην λες οτι δε περναει καλα η bamboo σου! σημερα μετα απο καιρο αποφασισε να μου κανει την τιμη να βγει να γνωριστουμε!
![]() και μια big mama amano ![]() ------------------------- update τελικα απο γαριδες μπηκαν red cherry και εχει ηδη γεμισει μικρα, 4 amano και μια bamboo. ![]() ![]()
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 03-09-13 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ρε, στησατε ενυδρειο και δεν ειπατε κουβεντα?
![]() Μπαμπη εγινε καταπληκτικο ε! Κανονισε μπυρες και οφθαλμολουτρο λεμε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ! Κάποια ιδέα/παρατήρηση?
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλα μπραβο φιλε μου!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μια ιδεα!!! Φτιαξε και το δικο μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαζεις τις μπυρες/τσιπουρα.!?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() (οχι πως φταις εσυ βεβαια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο, Μπραβο!
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε είσαι καλλιτέχνης. Από τα ομορφότερα φυτεμένα που έχω δει. Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
update!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας φχαριστω πολύ!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδες τι σου κανει το co2?
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο ενυδρειο. Τελειες εναλλαγες χρωματων που δενουν αρμονικα μεταξυ τους.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια φίλε μου για το αποτέλεσμα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε λεω...γαριδοκατασταση | TSORBAS | Γαρίδες | 17 | 21-04-10 11:46 |