|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως γνωρίζετε το είδος του νέου μας κατοίκου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Natrix natrix υποείδος schweizeri (νομίζω) : Νερόφιδο
Μου πήρε 5' να βρω το φίδι στη φωτο!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ ChocolatePuma, δεν ξέρεις πόσο με ανακούφισες!
Φοβόμουν για οχιά που μάθαινε μπάνιο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νερόφιδα έχω δει αρκετές φορές...και μου μοιάζει με το κλασικό νερόφιδο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αν και η φωτο δεν ειναι καλη θα προτηνα προσοχη καθως το τριγωνο κεφαλι ειναι ενδειξη δηλητηριώδους φιδιου εαν τα ματια του ειναι σαν της γατας δηλαδη η κορη να ειναι σχιστη και οχι στρογγυλη
|
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι το φιδι?τοση ωρα ψαχνω δεν μπορω να το βρω με τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
νεροφιδο ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και το εφερε η κουβεντα σημερα οι γατες μου σκοτωσαν αυτο
ειναι η 6η φορα που συμβαινει. ξερει κανεις τι ειναι;
|
||||
|
||||
![]()
Ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φίδια πάιζουν κι'αυτά το ρόλο τους σε ένα οικοσύστημα, ο θάνατος ενός φιδιού μπορει να σημαίνει την αύξηση άλλων ειδων ποντικιών κλπ.
Διαβάστε λίγο και να είστε προσεκτικοί με τα φιδάκια, παραθέτω μια ιστοσελίδα για τα ενδημικά ειδη, πιθανόν οι περισσότεροι τη ξέρετε. http://www.herpetofauna.gr/
|
||||
|
||||
![]()
δεν διαφωνω καθολου.επειδη μενω στην υπαιθρο.οπως και διαφωνω με την στειρωση των γατιων που ζουν στην εξοχη.γιατι παλι διαταρασεται η ισορροπια.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μίνι Ταγκανίκα ΙΙ | lion | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 30-03-13 23:26 |
φίδι.... | giannisqq | ¶λλα ζώα | 17 | 17-02-13 13:03 |
Δημιουργία μίνι υγροβιότοπου | Manty | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 20-07-11 17:56 |
Μίνι-tangayika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 25 | 20-11-07 20:55 |