|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!! τι κανετε καλα ειστε??? θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την παρακατω σιλικονη....
Logo Professional Acetoxy 1000 http://www.johnart.gr/Catalogue/inde...oducts_id=5582 ευχαριστω!!!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πολυδουλεύω με logo, αλλα ενα φιλαρακι μου που την χρησιμοποίησε σε ενα γαριδαδικο (30λιτρο DIY) του βγηκε μια χαρα.. τρεχει εδω και κανα 8μηνο και δεν ειχε κανενα πρόβλημα..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ???
ΣΟΥ ΔΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΙΚΟΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μερικες φορες το ιδιο αποτεμεσμα το πληρωνουμε διπλα λεφτα γιατι απλα εχουμε μαθει ετσι...
|
|||
|
|||
![]()
Το αποτελεσμα θα ειναι ασφαλες??? http://www.youtube.com/watch?v=f-gS7gp-ehM
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω ραγισμα απλα θελω να αλλαξω τις ταλαιπωρημένες σιλικονες απο την ξυστρα τωρα που θα κανω ανανεωση στα παντα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καθάρισε όσο μπορείς, βάλε καινούρια σιλικόνη και γωνιές απο έξω, οι γωνιές θα κάνουν όλη τη δουλιά από θέμα στατικής. Οπως δείχνει το βιντεο εγω θα φοβόμουν να το κάνω. Για αυτό προτίμησα τις γωνιές για ενίσχυση. Πόσα χρόνια έχεις το ενυδρείο ? Και όλο αυτό το καιρό ήταν πάντα γεμάτο με νερό ? |
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω 6 χρονια φουλ φυτεμενο και θελω να κανω μια αλλαγη (μεγαλη) εσωτερικα. Δεν θελω να ξεκολλησω τα τζαμια, εσωτερικα μονο να τις αλλαξω θελω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σιλικονη JBL | harmasn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 15-12-12 22:51 |
Ερωτηση για σιλικονη | commandersotos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-10-12 00:24 |
σιλικονη..? | amanatidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-01-11 13:51 |
Ερωτηση σιλικονη | kokos125 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-02-10 18:35 |
Ερωτηση για σιλικονη? | vlu | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-06-03 22:21 |