|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα, ετοιμαζομαι να στισω ενα ενυδρειο μονο με cuba
αλλα προβληματιζομαι σε σχεση με το χαλικι που θα επιλεξω, σκεφτομουν για το manado αλλα απ'οσα εχω διαβασει δεν μπορω να καταληξω καπου. καπιοι λενε οτι κανει δουλεια, καπιοι αλλοι παλι οτι το εχουν μετανιωσει επειδη ειναι δυσκολο στο φυτεμα και πολυ ελαφρι. να το δουλεψω η να παω σε καποιο χαλαζιακο με υποστρομα? στο ενυδρειο θα υπαρχει καλος φωτισμος και co2. βοηθηστε ρε παιδια γιατι εχω μπλεχτει, ολοι λενε δυσκολο το θαλλασινο αλλα εγω τα εχω κανει θαλλασα με το γλυκο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για υποστρωμα το καλυτερο που υπαρχει http://www.petsupermarket.gr/2648/πρ...urite-7kg.html
τα δινεις μια φορα και ξενοιαζεις,το βαζεις οπως ειναι χωρις τιποτα αλλο!το manado οντος θα σε δυσκολεψει στο φυτεμα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
60χ45χ38 και σιγουρα θα χρειαστω 2 συσκευασιες! ειναι τοσο καλο ωστε να αξιζει 40+ευρο? αν ειναι οντως τοσο καλο ας παει! |
|
||||
|
||||
![]()
το 38 ειναι πλατος;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καιρος να πω την γνωμη μου μετα απο τον καιρο που εχει περασει και εχω προμηθευτει το συγκεκριμενο προιον!
ειναι παρα μα παρα πολυ ελαφρι σε βαθμο να σε κανει να μην προρεις να εχεις ροη! ειναι δυσκολο πολυ στο φυτεμα και θελει παρα πολυ υπομονη χωρις υπερβολες, τωρα απο θεμα αναπτιξης φυτων δεν μπορω να πω γιατι ειναι νωρις αλλα εκει ισως δουλευει λογο της συστασης του αλλα αν καποιος δωσει παραπανω λεφτα μπορει να παρει κατι πιο ποιοτικο και πιο αποδοτικο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
σε μερικα πραγματα οτι πληρωνεις περνεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η δικιά μου εμπειρία για το υπόστρωμα manado, είναι πως κάνει μια χαρά τη δουλειά του (αν δεν εννοείτε το υπόστρωμα...γράψτε λάθος)
Το έχω βάλει σε 2 διαφορετικά ενυδρεία κι από πάνω εβαλα χαλίκι Τα ενυδρεία ήταν πάντα πυκνοφυτεμένα και τα φυτά αναπτύσσονταν (κι αναπτύσονται) με πολυ καλούς ρυθμούς Στο φύτεμα δεν είχα προβλήματα κι όλα έγιναν με τη βοήθεια τσιμπίδας Δεν μου φαινεται ελαφρύ, γιατί από πάνω του υπαρχει χαλίκι Ουτε έχουν ανακατευτεί ωστε να χαλάει η εικόνα Αυτά από μένα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγω φιλε τα εχω δει και τα δυο.....τι ψαρια θα βαλεις....αμα δεν βαλεις μεγαλα τοτε βαλε μαναντο και δεν θα εχεις θεμα απλος λιγο θα δυσκολευτής στο φυτεμα!!!! αλλα μετα δεν θα εχεις θεμα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τιποτα το σπουδαιο ενα κοπαδακι cpd σκεφτομαι να βαλω και αργοτερα καμια γαριδα! |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό σαν υπόστρωμα το manado και σαν υπόστρωμα και σαν φυσικό χρώμα στο ενυδρείο, απλά στην αρχή θα σου σπάσει όντος τα νεύρα με το φύτεμα, αλλα μετά όλα θα πηγαίνουν καλά.
εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ, αλλά είχα και άγχος γιατί έπρεπε να βάλω το ψάρι ξανα. μετά απο κανά μήνα που το έχω βλέπω ότι τα φυτά μου έχουν πάρει τα πάνω τους. στο συν ότι είναι οικονομικό και σε διάφορες συσκευασίες. βέβαια το άλλο που προτείναν είναι τοπ στο είδος του, αλλά δυστυχώς πανάκριβο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- σ'ευχαριστω πολυ! αλλα ρε γαμωτο δεν μου παει η καρδια να τους τα δωσω! μου καθεται καπως! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs1987 : 23-04-13 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως εγώ που εχω manado με δυσκόλεψε στο φυτεμα και με δυσκολευει ακόμα.
Εχω και περισευμα 10 κιλά όποιος το θελει το δίνω σε τιμη ευκαιρίας... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για τα sun sun | Xristos1978 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 31-12-12 09:12 |
JBL Manado | GiWrGoS198 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 29-08-11 13:53 |
jbl MANADO ? | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 24-12-10 18:11 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |