|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα,
στο ενυδρειο μου φιλοξενω αρκετα guppies (τα μικροτερα ειναι 7 εβδομάδων). Επειδη δε θελω κι αλλες γεννες μείωσα τη θερμοκρασια του νερου απο 25 σε 19 βαθμους κελσιου (σταδιακά). Πιστεύετε οτι είναι υπερβολικά χαμηλη; Στα περισσοτερα φορουμ προτείνεται μια γκαμα θερμοκρασιας από 18 έως 28 ανάλογα με το αν θες να επιβραδυνεις τον μεταβολισμο ή να ευνοήσεις τον πολλαπλασιασμο. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Ιδανικη δεν ειναι, αλλα OK ειναι μεχρι εκει.
Μη εχεις μονο αποτομες μεταβολες.
|
|||
|
|||
![]()
μου προτεινεις να την ανεβασω ενα βαθμο περιπου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι αρκει να μην πεφτει κατω απο τους 19-18 βαθμους..... 22 με 24 ειναι τελεια για τα γκαπι, εδω και 1 χρονο δεν εχω πια θερμοστατη..... και τα εχω αφησει σε θερμοκρασια δωματιου..... αλλα εχω πολυ ζεστο σπιτι......
------------------------- αλλα πιστεψε με δεν ειναι λυση το να ριξεις την 8ερμοκρασια για να μειωσεις τις γεννες....... γιατι σε λιγο καιρο σταδιακα 8α ανεβει λογω καλοκαιριου....... πρεπει να βρεις αλλους τροπους για να ελεγχεις τον πλη8υσμο......
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 15-04-13 στις 11:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
σ'ευχαριστω. θα την σταθεροποιησω στου 20 τελικα.ελπιζω να μην διαταραχθει το συστημα του ενυδρειου!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos-ιδανική θερμοκρασία- συγκατοίκηση | NICKMAN | Ζωοτόκα | 4 | 05-03-11 11:06 |
Ιδανική θερμοκρασία-Χρυσόψαρα | thomas1981 | Χρυσόψαρα | 4 | 02-11-10 14:15 |
Ιδανική σύνθεση ομάδας κοπαδόψαρων | neos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-10-09 10:00 |
ιδανική σκληρότητα | Dimi | Ζωοτόκα | 11 | 05-11-07 14:37 |