|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Καλησπερα παιδια,ειμαι αρχαριος στο θεμα του ενυδρειου και σκεφτομαι για πρωτο βημα ενα DIY επιπλο για να γλυτωσω το εξοδο του επιπλου.Στο σπιτι υπαρχουν 2 τραπεζακια που φαινονται στο κατω σχημα και αυτα απλα θα μπουν το ενα διπλα στο αλλο,απο πανω θα μπει ενα ξυλο(κοντρα πλακε μαλλον ή κατι αλλο ανθεκτικο) για να κατανειμει σωστα το βαρος και στα 2 τραπεζακια και απο πανω θα ερθει να κατσει ενα ενυδρειο με γυαλινη βαση(100-200 λιτρα δεν εχω αποφασισει ακομα ποσο θα ειναι).Οι αποριες που εχω ειναι οι εξης:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα τραπεζακια απο τι υλικο ειναι?
Αυτο που σιγουρα πρεπει να σκεφτεις, ειναι οτι ενα ενυδρειο 100 λιτρων, αν υπολογισεις τζαμια, νερο, χαλικι, πετρες κλπ, θα ειναι γυρω στα 130-140 κιλα. Οποτε σιγουρα θελεις κατι πολυ στιβαρο για βαση. Δεν ξερω αν τα τραπεζακια μπορουν να ανταποκριθουν σε κατι τετοιο. Απο κατω, για να πατησει το ενυδρειο θελεις σιγουρα ενα γερο ξυλο που θα πιανει ολο τον πατο. Ενδιαμεσα θα βαλεις φελιζολ.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω ιδεα απο τι ειναι τα τραπεζακια ειναι 15ετιας παντως αλλα φαινονται στιβαρα.Πως μπορω να μαθω απο τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι παρόμοιο εχω και εγω για βαση εξέχει 3-4 εκ αλλα ειναι οκ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προτεινα στον φιλο μας,να μην προχωρησει σε τετοια λυση,για πολλους λογους.Οι βασικοι ειναι.
1) Αλλο 100 λιτρα,και αλλο 200 λιτρα.(Σηκωσε 3 εξαδες νερο και θα καταλαβεις για τι βαρος μιλαμε. 2)Τα τραπεζακια δεν εχουν χιαστη στηριξη,οποτε σε μια πλαγια δυναμη (πχ σεισμο) θα γινει χαμος
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ροδακια σε επιπλο ενυδρειου? | HoG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 13-12-07 18:32 |
Επιπλο ενυδρειου | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-06-05 12:49 |