|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 30 20 18 Όγκος: 10 Λίτρα Κατηγορία: γαριδάδικο Φυτά: flame moss, java moss, Heteranthera Zosterifolia(stargrass), Ceratopteris Thalictroides, sagittaria subulata, echinodorus quadricostatus, bacopa monieri, anubia nana, ceratophyllum demersum, Hygrophila corymbosa Ψάρια / ¶λλα είδη: 15 red cherry(και άλλα τόσα νεογέννητα..) και ο Χρυσοβαλάντης (apple snail..) Διακοσμητικά υλικά: πέτρα, ξύλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός: 9w Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες Φιλτράρισμα: κρεμαστό Θερμοστάτης: 25w Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7.2 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού: 20% κάθε Κυριακή Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει 2 μήνες με τις γαρίδες. Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωραια κατασταση εχεις κανει εκει?
Πολυ ωραιο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ!!
![]() Το έχω φτιάξει για την κοπέλα μου μιας και δεν μπορούσε να αντισταθεί άλλο στον κόσμο των ενυδρείων.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα μου αρέσει πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε με τα γαριδαδικα αυτες τις μερες ρε παιδια ?
![]() παρα πολυ ομορφο φιλε μου να το χερεσαι μπραβο ![]() ![]() οκ πειστικα θα φτιαξω και εγω ενα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο σου!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρειάκι, ένα μικρό κόσμημα.
θέλει μεγάλη προσοχή με τόσα λίγα λίτρα. Το apple σε τόσα λίγα λίτρα είναι απαγορευτικό, βλέπω είναι μικρό ακόμα και δεν θα έχεις πρόβλημα για την ώρα όμως πρέπει να το έχεις στο νου σου όταν μεγαλώσει να το απομακρύνεις.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ
![]() είναι κόλλημα τα γαριδάδικα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο το αποτέλεσμα αλλα θα συμφωνήσω κι εγω με τον Αλεξ
Νομίζω πως τα λίτρα αυτα, χωρίς controller και σύστημα ψύξης για το καλοκαίρι, είναι ρίσκο. Όσο εύκολο είδος κι αν θεωρούνται οι ρεντ τσερις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |