|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τους τελευταίους 2 μήνες υπάρχει ενα αρκετά μεγάλο ξύλο στο ενυδρείο μου που το πήρα απο πετ σοπ!μου είπαν απο εκεί οτι θα βγάλει λιγο χρώμα στην αρχή και μετά θα είναι εντάξει !το έπλυνα καλά κάτω απο την βρύση για κανα μισάωρο και το έβαλα μέσα. Εχω κάνει 6 αλλαγές νερού 30% παραμένει ελαφρώς κίτρινο την πρώτη ημέρα αλλά απο την δεύτερη και μετά έχουμε θέματα ! κιτρινίζει παρά πολύ που δεν θες να το βλέπεις!μπορω να κάνω κάτι γιαυτο? θα φύγει σιγά σιγά με τον καιρό?(ποσό ακόμα?)η θα είναι μόνιμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει να το βγάλεις και να το βράσεις για κάνα δεκάλεπτο ωστε να βγάλει τις ταννίνες του. Κάθε φορά που κάνεις αλλαγή καθαρίζει και μετά απο 1-2 μέρες ξαναείναι κίτρινο;
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν καθαριζει τελειως αλλα αφηνει λιγακι κιτρινιλα που ειναι ομορφη!να φανταστεις οτι η προηγουμενη αλλαγη που εκανα ηταν στις 12/3 και σημερα δεν αντεχα να το βλεπω αλλο και εκανα παλι αλλαγη!δεν μποσω να το βρασω φιλε μου γιατι ειναι και μεγαλουτσικο!η βαση του ειναι 45εκ. και το υψος του 40 εκ!μονο στις κατσαρολες του στρατου μπορω να το βρασω..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ριχνεις τιποτα λιπασματα δοκιμασε με λιγο ανθρακα κανα 2 μερες.
|
|||
|
|||
![]()
μονο για δυο μερες?να μην ξαναβαλω μετα?
|
|
||||
|
||||
![]()
δες πως θα παει κ βλεπεις..
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, η κιτρινίλα έφυγε μετά απο 1 χρόνο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο με ξυλα.. | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 14-03-11 00:56 |
Ερωτηση για ξυλα στο για ενυδρειο!! | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-11-10 23:11 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |