|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω στο μυαλο μου κατι δυσκολο, αλλα....
στο σπιτι μου υπαρχει ενα μεγαλο σαλονι...μου μπηκε λοιπον η ιδεα να φταξω ενα ενυδρειο 300 επι 100 επι 100...3000λιτρα...και...iwagumi...αλλα ετσι οπως το φαντοζομαι...3 iwagumi...δλδ 3 μεγαλες seiryu stone και διπλα οι μικρες...πως το βλεπετε σαν ιδεα...? |
|
|||
|
|||
![]()
σε τι θεση θα ειναι? θα ακουμπαει σε τοιχους η στη μεση του σαλονιου?
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι...δεν θα ειναι πλατη...καπου στην μεση...
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια γιατι το πρωτο που εχεις να σκεφτεις με αυτες τις διαστασεις ειναι οτι οποτε θες να καθαριζεις, να βγαζεις η να βαζεις κατι μεσα κτλ θα πρεπει να εχεις προσβαση απο γυρω γυρω.
Απο κει και περα, αν εχεις τα λεφτα, τις αντοχες και τον χωρο, καντο. ποσα τμ ειναι το σαλονι σου ρε θηριο και εχεις τετοιο χωρο ? |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε το καλα εαν ειναι ασφαλες για την πλακα,τοσο βαρος στην μεση του σαλονιου.
|
|
|||
|
|||
![]()
να τα καθαρισω θα ειναι ευκολο...απο ολες τις πλευρες θα μπορω...ειναι πολυ μεγαλο το σαλονι....αλλα 10 τετοια λογικα μπορω να βαλω...απο αποψη iwagumi....αυτο που ειπα?για περιπου 3 σε ενα...ετσι οπως το φανταζομαι?
------------------------- Παράθεση:
------------------------- τα λευτα που θα παει σιγουρα θα ειναι πολλαααααααα........αυτο δεν θελω να το σκευτομαι ακομα....πρωτα θελω την ιδεα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 01-02-13 στις 15:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
και παλι πραγματικα εκπλησσομαι! Μιλαμε για ενα ενυδρειο 3τμ. Γνωμη μου απλα, αλλα αν το σαλονι δεν ειναι 45+τμ εγω δε θα το κανα
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε ξεκινα πρωτα απο την μελετη σου λεωωωω
![]() δεν ειναι καθολου αστειο οπως καταλαβαινεις. ------------------------- Παράθεση:
το δικο μου ειναι τοσα,που εχω ενα απλο τριαρακι σπιτι 90 τετραγωνικων ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 01-02-13 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
3 τόνους + βάρος στην μέση? Μήπως πεθύμησες τους γείτονες σου? Χιούμορ κάνω.
Κάνε πρώτα μια μελέτη αν αντέχει το βάρος και μετά προχώρα το. |
|
||||
|
||||
![]()
πρώτα ξεκίνα απο το φωτισμό που θα χρειαστείς ..που για iwagumi για μένα ειναι το ελάχιστο 1 metal halide λαμπα και αλλες 5 t5 (για αυτο το μηκος και αυτα τα λιτρα.....φυσικα να λάβεις υπόψιν σου το υπόστρωμα,και το διοξείδιο....
καλη αρχη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|