|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 60*60*50 Όγκος: 220λιτρα Κατηγορία: Κοινωνικο Φυτά: Vallisneria Gigantea και Echinodorus bleheri Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 Yellow-bellied slider Διακοσμητικά υλικά: 25κιλα λευκη αμμος carrat 6 κ δυο ριζες Φόντο: Μαυρο Φωτισμός: 100w daylight - 24w uva-uvb Διάρκεια φωτισμού: 11 ωρες Φιλτράρισμα: Fluval 405 Θερμοστάτης: 200w Παράμετροι: pH:7.5 Αλλαγές νερού: 20% καθε βδομαδα Θερμοκρασία: 26ο εντός νερού, 35ο εκτός
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου πολύ όμορφο !!
έχω και έγω ένα ... και αφαίρεσα πριν καιρό τον άμμο και έβαλα χαλίκι γιατί ήταν πολύ δύσκολο να τον καθαρίσω και μάζευε του κόσμου τις ακαθαρσίες !! για να καταλάβεις εγώ τους έχω 2 φίλτρα και κάνω εβδομαδιαίες αλλαγές νερού !! |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οι χελωνιτσες σου ειναι απο τις πιο τυχαιρες στην Ελλαδα,δεν ξερω αν μεγαλωνουν παρα πολυ αλλα τωρα ειναι βασιλιαδες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Για το μεγεθος τους αυτη τη στιγμη ειναι αρχοντες! Εχουν απιστευτο χωρο για κολυμπι! Μεχρι να μεγαλωσουν κ αλλο, θα εχουν μεγαλυτερο σπιτι! Αυτο ομως χροοοονια μετα!!!
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 27-01-13 στις 15:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ ωραία εγκατάσταση!!! μπράβο σου
μεγαλώνουν πολύ αλλά είναι καλός ο χώρος για αρκετά χρόνια |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε!!
σε ωραιο περιβαλλον τις εχεις! οσο για την αμμο θα σε συνηστουσα να την βγαλεις για να μην μαζευεις βρωμιες και για να το καθαριζεις και πιο ευκολα...εγω δεν εχω τιποτα στις δικες μου σκετο τζαμι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αυτη τη στιγμη ειναι 3-4εκ. Ειμαι σιγουρος οτι δε θα γινουν 15εκ. σε λιγοτερο απο 2χρονια, οποτε το θεμα χωρος δε με απασχολει καν! Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου!!! ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 27-01-13 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αλλα δυστυχώς μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα και σύντομα θα χρειαστείς μεγαλύτερο. Πιστεύω ξέρεις το τελικό τους μέγεθος. Χρειάζονται και μια λάμπα basking spot για να στεγνώνουν το καβούκι τους.
Η daylight που έχεις ειναι τέτοια; Οι δικές μου απο το καλοκαίρι που τις πήραμε έχουν φτάσει 6 πόντους, καβούκι μόνο, και ήταν σε μέγεθος λιγο μεγαλύτερες απο 2¤ νόμισμα. Όμορφες αλλα θέλουν πολύ φροντίδα και λερώνουν αρκετά. Εγώ προς το παρόν δεν έχω υπόστρωμα και γενικότερα δεν εχω ολοκληρώσει το setup γιατί σκέφτομαι να τις στεγάσω σε ενυδρείο 200 λίτρα πιθανόν και με ψάρια(να δω τι είδος συμβιώνει μαζι τους γιατι τα τρώνε όλα). Αυτά πολλα έγραψα, να σου ζήσουν και να τις χαρείς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι χρονια μετα μηνες μετα και ειναι και τρεις κατεβασε κα την σταθμη του νερου κοιτα να εχεις μηκος στα ενυδρεια σου και οχι υψος για τις χελωνες\ να τις χερεσαι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ενυδρειο ειναι αδυνατο ![]() Η σταθμη του νερου δε φαινεται να τα ενοχλει ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω χελωνες για αυτο σου λεω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο μου ειναι αυτο http://www.petcity.gr/product/ANUBIA...-23400186.html με διαστασεις 60*60*65! Αυτο για να καλυψω τα ερωτηματικα με τα 220λτ. Απο κει κ περα, το ξερω οτι "κοβω" χωρο με τις ριζες κ την αμμο, και σιγουρα σε βαθος χρονου θα αναμενω μεγαλυτερη αναπτυξη των χελωνων, αλλα οπως αναφερατε κ παραπανω σιγουρα για τα επομενα 2χρονια (οριακα) θα ειναι αρχοντες σ'αυτα τα λιτρα!!! Μ'ευχαριστει που εχουν απλετο χωρο να κινουνται, και οι ριζες εχουν γινει παιχνιδι γι'αυτες, στεκοντας πανω τους κ κανοντας παιχνιδια μεσα απο τα κλαδια! Συντομα θα ακολουθησει κ ζωντανη παρουσιαση! Σας ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σας λογια κ τις παρατηρησεις σας!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ότι φυτά κ να βάλω τελικά...τα μαδήσανε ολα!
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν αφήνουν τίποτα όρθιο, δεν έχω δοκιμάσει πάπυρο ποτέ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμαστε και ποθο ... κανει ωραιες ριζες μεσα στο ενυδρειο και τα φυλλα του ειναι εκτος νερου οποτε δε πιστευω να τα πειραζουν!!
|
||||
|
||||
![]()
Ποτ θα το βρω αυτό το φυτό φίλε;; Πόθο θα το ζητήσω;;;
|
||||
|
||||
![]()
πόθο, τον βρίσκεις στα φυτώρια καλλιεργείται και σε γλάστρες είναι αυτό
http://fytosymvoules.blogspot.gr/201...g-post_22.html |
|
||||
|
||||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=pj6s...e_gdata_player
Κ μια ζωντανή παρουσίαση... Αναμένω σχόλια σας!!!
|
||||
|
||||
![]()
χα χα πανευτυχείς οι χελωνίτσες!!! πολύ ωραίο το στήσιμο. στο στεγνό ανεβαίνουν καθόλου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις και κοκκατιλακι? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κοκκατιλάκι;;; :$
------------------------- Παράθεση:
![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 17-02-13 στις 05:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι λογικό είναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Σto video με το χελωναριο ακοθγεται ενα κοκατιλ παπαγαλακι να φωναζει. Μολις εβαλα να παιζει αρχισε να φωναζει και το δικο μου!
|
||||
|
||||
![]()
χα χα δεν το πρόσεξα, δεν ξέρω αν έχει ο konstantin79, πάντως εγώ έχω ένα ζευγαράκι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λοιπόν δε θα το πιστέψετε, αλλά από χθες ακούω τα μικρά λες κ μιλανε όταν πεινάνε (στη γλώσσα τους βέβαια)! Χεχεχε! Είναι ένας περίεργος ήχος σα νεροκροτάλισμα! Μέχρι τότε είχαμε μόνο πλατσουρίσματα, αλλά τώρα προχωρήσαμε κ παρακάτω...
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 17-02-13 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ!!! Συνέχεια ανεβαίνουν!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φυσιολογικό να κατεβαίνει η στάθμη του νερού 5πόντους σε μια βδομάδα;;; Η λάμπα daylight δε χτυπάει άμεσα το νερό. Παίζει όμως η θερμότητα της (100w) να εξαερώνει το νερό;;;
|
||||
|
||||
![]()
αν θυμάμαι καλά δεν έχεις καπάκι? στο 240λ μου με καπάκι χάνω περί τον πόντο την βδομάδα ή και μισό. χωρίς καπάκι και με θερμαντήρα θα έχεις μεγαλύτερη απώλεια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|