|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δοκιμάσει κανένας ? και δεν βρίσκω και τίποτα σχετικό στο internet
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες χαμομυλη και βοτανα δηλαδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ σπιτικα φαρμακευτικα ειδη απο το σπιτι μας εχει δοκιμαστει αυτο απο κανα εμπιρο;; ενδιαφερον μου φενεται
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν καποιες ελαχιστες πληροφοριες αν ψαξεις με τα καταλληλα keywords.
Παλια ειχα βρει για φασκομηλο, ομως οπως και να χει θελει μεγαλη προσοχη απο τη στιγμη που δεν γνωριζουμε 1. τι θετικες η αρνητικες επιδρασεις θα εχει το οποιο βοτανο και 2. Ποια ειναι η ασφαλεις δοση και απο που και μετα η επιδραση ειναι αρνητικη
|
||||
|
||||
![]()
Η ιδέα προήλθε από τα conditioner που περιέχουν αλόη .Πήγα λίγο παραπέρα...και λέω γιατί όχι και το χαμομήλι ,αλλά δεν έχω πληροφορία και δεν τολμάω να δοκιμάσω
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, η λογικη λεει πως τα διαφορα βοτανα πρεπει να εχουν πανω κατω παρεμφερεις επιδρασεις οπως στον ανθρωπο, τουλαχιστο τα πιο κοινα, ομως τη στιγμη που δε γνωριζουμε δοσολογειες και τοξικοτητα θελει πολυ μεγαλη προσοχη...
Για ο φασκομηλο εχω δει σε γαριδοφορουμ οτι το ριχνουν (κοτσανι με φυλλα, οχι αφεψημα) οπως τα καταππα σε μικρες ποσοτητες μεσα στο ενυδρειο, το ιδιο και κανελα και υποτειθεται πως εχουν θετικη επιδραση στις γαριδες. Λογικα εφ οσον δρουν θετικα και οχι αρνητικα στις γαριδες που ειναι πολυ πιο ευαισθητες σιγουρα δε βλαπτουν τα ψαρια (τωρα αν υπαρχει καποια θετικη επιδραση δε το γνωριζω). Για αλλα βοτανα δε γνωριζω τι παιζει. Κατα καιρους εχουν γραφτει διαφορα σωστα και ακυρα (μεχρι και blackwater απο μαυρο τσαι, κατι που λογικα θα ειναι στρεσσογονο αφου η τεινη θα εχει τα ψαρια στην τσιτα) οποτε θελει προσοχη και μελλετη το θεμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστότατος , και γω τις γαριδούλες μου σκέφτηκα πρώτες , .... πάντως ψήνομαι πολυ άσχημα να τα κεράσω κανένα χαμομηλάκι ή τήλιο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ειναι να το κανεις χωρις να εισαι σιγουρος.
|
![]() |
Tags |
βοηθεια, αρχαριος, πρόβλημα, ενυδρειο, ενυδρείο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Νέο μου Ενυδρείο – Παρατηρήσεις/ Σχόλια | danny | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 25-10-12 12:38 |
Κοχύλια | aNe | Tanganyika | 7 | 05-09-10 07:07 |
Κοχύλια | hotgates | Bettas | 4 | 10-07-09 23:55 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |