|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
kalispera paidia!!Simera diavaza ena post pou me endiefere se auto to forum,etsi ekana egrafh wste na kanw kapoies erotiseis.Katarxas eimai fitiths spouda
![]() Pleon menw monima sti patra, kathos spouda ![]() Oi erotiseis einai : 1)Borw na exw enudreio ston 4o orofo, to opoio upologi ![]() 2)Tha eithela na mu peite otan tha ksekinisw na kataskeua ![]() 3)Episeis ta tzamia tou enudreiou kai ta ergalia pou tha xriastw poso peripou tha mou stoixisoun? Euxaristw polu gia ton xrono sas |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή καλώς ήρθες!
Τώρα κάνε ένα κόπο και γράψε το κείμενο σε πεζά Ελληνικά να το καταλαβαίνουμε (είναι στους κανόνες του φόρουμ) και σιγά σιγά θα πάρεις τις απαντήσεις σου.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια, σημερα διαβαζα ενα ποστ που με ενδιεφεραι σε αυτο το φορουμ, ετσι εκανα εγγραφη ωστε να κανω μερικες ερωτησεις.. Καταρχας ειμαι φοιτητης σπουδαζω στη Πατρα και ειμαι 21 χρονων, κανονικα μενω αθηνα. Στην αθηνα εχω ενυδρειο 100λ και ασχολουμαι 7χρονια, οπως καταλαβαινετε εχω εμπειρια, καθως στο γραφειο του πατερα μου εχω 400λ ενυδρειο που το συντηρω μαζι με τον πατερα μου. Πλεον μενω μονιμα στη Πατρα, καθως σπουδαζω μαζι με τον αδερφο μου.Την προηγουμενη εβδομαδα μου ειρθε η ιδεα να κατασκευασω μονος ενα ενυδρειο με τη βοηθεια του αδερφου μου.( να σημειωθει οτι η βαση υπαρχει)
Οι ερωτησεις ειναι οι εξεις : 1) Μπορω να εχω ενυδρειο στον 4ο οροφο της πολυκατοικιας, το οποιο υπολογιζω να ειναι 450-500λ ?? 2) Θα ηθελα να μου πειτε οταν θα ξεκινησω να κατασκευαζω το ενυδρειο τι εργαλεια θα χρειαστω , τι ειδους τζαμι χρειαζεται ( αν ειναι ευκολο να μου τα γραψετε αναλυτικα, ωστε να με διευκολυνετε ) 3) Το τζαμι του ενυδρειου και τα εργαλεια που θα χρειαστω ποια θα ειναι περιπου η τιμη τους ? Ευχαριστω για τον χρονο σας !! .. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!Ας τα παρουμε με την σειρα!
1)500 λιτρα υπολογιζε μαζι με βαση καπακι κλπ καμια 600-650 κιλα δεν εχει πιστευω προβλημα μια οικοδομη εκτος και αν ειναι καμιας 30ετιας μπορεις να ρωτησεις και εναν μηχανικο για δικη σου σιγουρια! 2) εδω βαζεις τις διαστασεις σου και σου βγαζει το παχος του τζαμιου σου!Απο εχξτρα εργαλεια δεν χρειαζεσε και πολλα!Σιλικονες-πιστολη σιλικονης χαρτοταινιες,αλφαδι,μετρο http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium 3)Την τιμη των τζαμιων θα την ρωτησεις σε τζαμαδες της περιοχης σου εκτος και υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ειναι απο το ιδιο μερος και γνωριζει καλυτερα τιμες της περιοχης σου! Παντος θεωρω δυσκολο το εγχειρημα σου να κολλησεις 500 λιτρα χωρις να ξερεις σχεδον τιποτα!Το καλυτερο θα ηταν να ζητησεις βοηθεια απο συμφορμιτη που μπορει να ερθει εκει και να σε βοηθησει!
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
500άρι ενυδρείο δεν θα επιχειρούσα να κολλήσω χωρίς εμπειρία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωρις εμπειρια μην το δοκιμασεις ειναι μεγαλο το κοστος των τζαμιων και μεγαλωνει η επικινδυνοτητα να τραυματιστεις,αρα αποφυγε το.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |