|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.στα τζαμια του ενυδρειου μου οπως και να τα εχω καθαρισει(μαγνητης,ξυστρα) φαινεται σαν να εχει τρεξει κατι και εχει ξεραθει.σαν αλατα,ας πουμε που δεν φευγουν με τιποτα και θαμπωνουν τα τζαμια.ειναι σαν να ειναι μεσα στο σωμα του τζαμιου.εσωτερικα παντα.καποια ιδεα κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
το τζαμι σου ειναι διπλο η μονο? (αν ειναι διπλο θα σου ελεγα οτι εχει παρει υγρασια αναμεσα ... αλλα αν ειναι μονο δεν γνωριζω κατι...)
|
|
|||
|
|||
![]()
μονο ειναι το τζαμι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως δοκιμασες να καθαρισεις τα τζαμια με κιτρικο οξυ???
εχω μια εμπειρια σε αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω το λεω σαν γνωση σε τζαμη .... το διπλο... αν σας φαινετε τοσο περιεργο το περνω πισω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα δεν υπαρχει διπλο τζαμι οταν μιλαμε για ενυδρεια ηταν λιγο περιεργο χαχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα αν τα αλατα ειναι πανω πανω, (ναι αλατα ειναι) ως τη σταθμη που παει το νερο στην αλλαγη, ειναι λογικο. Ειδικα σε ενυδρειο σκληρου νερου, βρυσης κλπ που εχουμε σκληροτητες. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ειναι οταν κανεις την επομενη αλλαγη νερο και εχεις χαμηλη σταθμη, να παρεις ενα σφουγγαρακι και ξυδι και αφου σκουπισεις τα νερα απτο τζαμι με ενα χαρτι κουζινας να τριψεις το τζαμι. Πολυ προσοχη μην το γρατζουνισεις θελει υπομονη και οχι με την πρασινη πλευρα. Το κυριοτερο ειναι να μην πεσει το ξυδι στο νερο οποτε βαζε λιγο καθε φορα και στραγγιζε το. Ενα δευτερο ατομο που θα κραταει ενα πανακι κατω απτο σημειο που δουλευεις θαναι μεγαλη βοηθεια.
Διπλο τζαμι ενυδρειου....; Μαλιστα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μούχλα στο τζαμι; | mpoumpoula | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-01-11 12:00 |
τζαμι με παχος 5mm | xrigeorgis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-07-08 19:30 |
Τζαμι triplex | bandit4 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 29-03-08 14:40 |
Τζαμι 5 χιλ | eliasfot1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 19-05-06 19:17 |
τζαμι | menios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-11-05 03:26 |