|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια καλά !
Ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια με ενυδρεία γλυκού νερού και σκέφτομαι να προχωρήσω στην κατασκευή θαλασσινού. Το βασικό πρόβλημα όλων των ενυδρείων που είχα ήταν ότι οσο και αν τα πρόσεχα μετά από λίγο καιρό όλο και κάποια γρατζουνιά έβρισκα ![]() Το ερώτημα μου είναι το εξής. Αν υποθέσουμε ότι το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, υπάρχουν "αχάρακτα τζάμια" κατάλληλα για ενυδρείο ή έστω τζάμια που χαράσονται δύσκολα. Αν ναι μπορεί κάποιος φίλος να μου υποδείξει κάποια πηγή για να τα προμηθευτώ;;; Ευχαριστώ εκ' των προτέρων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να κανεις παραγγελια ψημενα τζαμια αρκει αν θες τρυπες να πεις να γινουν πριν το ψησιμο μετα αν επιχειρησεις γινεται θρυψαλα .οποτε αν δεν σε ενδιαφερει το οικονομικο θεμα μονο ετσι θα γλυτωσεις τις γρατσουνιες.
σε μεγαλα τζαμαδικα αν πας θα βρεις τετοια τζαμια ποιο οικονομικα αν εχουν φουρνο δικο τους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ξερεις φιλε μου οτι αυτα τα τζαμια οταν σπανε γινοντε κοκος προκειμενου να αποφεχθουνε τραυματισμοι κατι τετοιο ομως δεν ειναι επιθυμητο στο ενυδρειο καθως σε περιπτωση που σπασει θα βρεις ολο το ενυδρειο στο πατωμα εγω προτηνω το κλασσικο τζαμι και περρισοτερη προσοχη στο καθαρισμα πχ μην πας τον μαγνητη στην αμμο βαλε χερακι με πανακι να καθαρισεις εκει κατω.αυτα τα τζαμια που λεει ο στελιος λεγονται temperd ή securit
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πραγματικά το καθάρισμα πάντα το κάνω με πανάκι και πάλι όμως όλο και κάποιο "ατύχημα" συμβαίνει ![]() Δόξα το Θεό μετά από 20 χρόνια στα ενυδρεία δε μου έχει τύχει να έχω κάποια θραύση. Ελπίζω να μη μου συμβεί τώρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το τεμπερντ εχει σημαντικα λιγοτερη ελαστηκοτητα που θα πει τιΙ ειναι ποιο ευαισθητο σε πιεσης η κραδασμους οπως το ποτηροτρυπανο φυσηκα η μηχανικη του αντοχη ειναι τερραστια αλλα.....ουδεν καλο αμηγες κακου!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε δεδομενες συνθηκες, θα εκπλαγεις με το ποσο ευκολα σπαει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
τι τζάμια θα χρειαστώ? | epouranios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 06-06-09 11:20 |
γρατζουνιές σε τζάμια | alcol | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 07-07-08 12:48 |
Φυσαλίδες στα τζάμια | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-07 14:07 |