|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια!
εχω ενα juwel korall 60..μου καηκε η λαμπα,πηγα να τη βγαλω και τι βλεπω?? ειναι ενσωματομενη με τη βαση και απ οτι καταλαβα παιρνει μονο τη μαμισια!! Εδω Ελλαδα δεν υπαρχει,βρηκα μονο στο ebay.. σκεφτηκα να κανω καμια πατεντα με αλλη λαμπα φθοριου, να βιδωσω καπως το ντουι,(λαμπα φθοριου δεν ειναι?) αλλα ρε παιδια δεν θα χει προβλημα με την υγρασια? να το ρισκαρω η να τη παραγγειλω τελικα?
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπες juwel νομιζω ειχα δει στο petcumulus.gr οταν εψαχνα. Για δες μηπως σταθεις τυχερος. Με πατεντα μονο αν παρεις στεγανα ακροφυσια αλλα και παλι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποια εχεις?Αυτη?
http://www.juwel-aquarium.co.uk/Prod...coldwater.html http://www.juwel-aquarium.co.uk/Prod...PL-5-20-W.html Αν ναι τοτε ψαξε στα ηλ/κα καταστηματα για 20 Watt PL5....
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ειμαι τυχερος γιατι το παιδι
που μου πουλησε το ενυδρειο εχει την αποδειξη και πρεπει να ισχυει η εγγυηση ακομα και θα κανονισω να την βαλουν στην εγγυηση.. Λογικα θα καθυστερησουν,και εχω βαλει φυτα θα εχω προβλημα χωρις φωτισμο? εχω ευκολα φυτα, ανουμπια και κερατοφυλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατοφυλλο και στον αρη θα μεγαλωσει, οπως και η ανουμπια, αλλα αν μπορεις να βαλεις κανα φωτιστικο ισα ισα να μην μπερδευτει το ωραριο τους (φωτοσυνθεση κλπ) καλο θα ηταν. Οχι για πολυ ομως προσπαθησε το γρηγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και εγώ πιστεύω πως θα σε καθυστερήσουν, αν φυσικά δεχτούν να στην αλλάξουν, θα σου πρότεινα να πάρεις ένα απλό - φθηνό φωτιστικό γραφείου σαν αυτό για να την βγάλεις μέχρι τότε. Επίσης μπορείς να πάρεις ένα απλό σετάκι φθορίου σαν αυτό, με λίγα ακόμη χρήματα, για να είσαι πιο σωστός. Εγώ θα έκανα το δεύτερο να σου πω την αλήθεια μου.
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα(;)με λαμπα | Λάζαρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-07-11 11:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΑΜΠΑ | VITO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 26-06-11 17:47 |
ΛΑΜΠΑ | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-10-10 14:18 |
Λαμπα | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-01-10 21:55 |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |