|
|
|||
|
|||
![]()
Για σας παιδια εχω ενα μινι προβλημα!!!!Εχω ενα σφουγκαρακι οπως γραφι και ο τιτλος και πανω στο ενυδρειο οταν καθαριζω ακουω αλατα πανω στο τζαμι τι κανω για να φιγουν απο εκει
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάντως αν καταλαβαίνω, έξω από το ενυδρείο σου μαζεύονται άλατα, Εγώ τα βγάζω με ξύδι, προσοχή μη μπει μέσα στο ενυδρείο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πως γινεται και μαζευονται αλατα εξω απο το ενυδρειο? αφου το εξωτερικο μερος του τζαμιου δεν ερχεται σε επαφη με νερο. μηπως εννοει μεσα??
|
||||
|
||||
![]()
Laki σε ενα πανακι ρηξε λιγο ξυδι και καθαρισε το αν ειναι εξωτερικα. Θα γυαλισει.
Παράθεση:
Αν παλι ειναι απο μεσα, αλατα στη σταθμη του νερου, θελει ξυστρα. Αν ειναι κατω απο τη σταθμη σε ολο το ενυδρειο, δεν ειναι αλατα, ειναι αλγη. Θα μας πει ο laki μηπως καταλαβουμε τι εννοει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου ετρεχαν νερα εξω οταν αλλαζες νερο, νομιζεις δεν θα ειχες αλατα? Δεν διευκρινησες...
Αν δεν εχει πολυ, με το σφουγγαρακι σιγα-σιγα. Αν επιασε πολυ, με μαγνητη για αλγες ή ακομα καλυτερα, ξυραφι για αλγες. Αλλα θελει μεγαλη προσοχη μην κοπεις ή μη χαραξεις το τζαμι. Να το κανει καποιος αλλος, οχι εσυ. Σε πετσοπ θα τα βρεις και τα δυο.
|
|||
|
|||
![]()
Laki εγω με ζεστο νερο(καυτο για να ακριβολογω) και με μια ξυστρα (για ενυδρεια οχι για μολυβια) και αρκετο τριψιμο τα εβγαλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|