|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχοντας στο παρελθον σπιτι με μεγαλη αυλη και κατοχος δυο αγιου βερναρδου, απο τοτε που αναγκαστικα να τα αποχωριστω, εχω ενα κενο. Τα αγαπαω οσο κανενα αλλο ζωο αλλα επειδη ταυτοχρονα θελω να παρεχω σωστες συνθηκες, δεν προχωρουσα σε αποκτηση λογω χωρου και χρονου. Στο δια ταυτα. Μενω σε διαμερισμα, εχω ελευθερο χρονο και εγω και η κοπελα μου, και ψαχνουμε μηπως μπορεσουμε να παρουμε καποιο σκυλο που να μπορει να μεινει σε διαμερισμα, εγω θα τρεχω καθημερινα οποτε απο βολτα αλλο τιποτα και γενικα χρονος ενασχολησης υπαρχει, οπως και ορεξη για δεσμευση. Τι ρατσα μου προτεινετε? Δεν θελω κατι μικρο σε στυλ τσιουαουα αλλα -δυστηχως- ουτε κατι μεγαλο σαν τα ονειρα μου, Ακιτα η λαμπραντορ.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις,υιοθέτησε ενα αδεσποτακι απο τα χιλιάδες που κυκλοφορούν η χαρίζονται απο φιλοζωικα σωματεία.
|
||||
|
||||
![]()
θα κανω το τεστ χαχα
Ισχυει, δεν ειμαι οπως ειπα απολυτως για ρατσα, αλλωστε δεν ειναι και φτηνα τα περισσοτερα. Οποτε θα το κοιταξω και αυτο. Το αδεσποτο ομως δυσκολο να καταλαβεις τι ρατσες ειναι, τι αναγκες εχει, και τι χρειαζεται. Αν μου γινει τερατακι δηλαδη, που να το βαλω οεο? |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα στο κλαμπ...να αρχίσουμε να ψάχνουμε μαζι για beagle!!!
![]() (Έναν μήνα ψάχνω....αλλά οι τιμές χτυπάνε κόκκινο!) Σκέφτηκες να κοιτάξεις για Basset Hound? ![]() (τα beagle χρειάζονται άσκηση και βόλτες γι αυτό δεν στο προτεινω...)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 27-11-12 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα προτεινα ενα cockeraki παντως...ειναι μικροσωμα και η καλυτερη παρεα για το σπιτι..το μονο προβληματακι που υπαρχει ειναι οτι λογω του μακριού τριχωματος μαδανε αρκετα!!
![]() εγω εχω μια cockerina....αλλο πραγμα!!!!γεννησε κιολας προσφατα και τωρα που τα αποχωριζομαι ενα ενα....ζω ενα δραμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα περισσοτερα φιλοζωικα σωματεια σε ενημερωνουν για τα βασικα π.χ μεγεθος ή αναγκες σε ασκηση κλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
oυτε τα basset θα ειναι φθηνα φανταζομαι καθως και πιο σπανια ρατσα απο οτι τα μπιγκλακια στην ελλαδα
κατι αλλο σκυλια που ειναι ακριβα εδω λογω σπανιοτητας σε αλλες χωρες δεν ειναι τοσο!!!! και δεν λεω χωρες βουλγαρια ρουμανια κτλ κτλ οπου υπαρχουν φαρμες σκυλων τα γνωστα puppy mils |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με το μαδημα ισχυει και για τα μπιγκλ.. μαμισετα..
|
|
||||
|
||||
![]()
τι λες για παγκ!!!! οτι πρεπει για διαμερισμα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Από ιδιώτη μπορείς να βρεις πχ beagle ή τζακ ρασελ με 100 ευρώ ενώ από εκτροφέα η τιμή ξεπερνά τα 300+. Δεν μιλάμε για πετ σοπ...εκεί χρειάζεται δάνειο Για να επανέλθουμε στο θέμα : Beagle, Bull Terrier, Basset Hound, Jack Russell...προσφέρονται για διαμέρισμα (έχοντας πολλές διαφορές μεταξύ τους) Να ξεκαθαρισω πως οτι λέω, τα έχω διαβάσει ή τα έχω συζητήσει με φίλους που έχουν σκύλους! Σκύλο δεν είχα ποτέ...αλλά που θα μου πάει...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θελεις κατι ξεχωριστό ομως δες το πρακατω για διαμερισμα + φυλακας + παιχνιδι + ενεργεια + υγεια = ΚΟΚΟΝΙ Αν βρεις αυτο τον σκυλο θα με θυμηθεις.... http://www.koe.gr/ellinikesfiles_kokoni.htm http://www.google.gr/search?hl=el&cp...w=1280&bih=656
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αποτελεσμα αιφνιδιοι θανατοι, αρρωστιες στο αιμα και σχιζοφρενικα σκυλια μετα απο καποια ηλικια.... Εγω δεν εχω κοκονι, εχω ελληνικο ποιμενικο, αλλα οταν ημουν πιτσιρικας κυκλοφορουσαν ακομα πολλα στα μερη μου. Πολυ θαραλεα ζωα με μεγαλη καρδια! Εχεις κοκονι;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |