|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας..ψαχνω ενα καλο διαχυτη co2 και επεσα πανω σε αυτο http://greenleafaquariums.com/co2-di...ffuser-45.html και αυτο
http://greenleafaquariums.com/co2-di...ffuser-12.html τα γνωριζει καποιος?χρειαζεται 30psi και πανω για να λειτουργησει..δηλαδη πανω απο 2 bar? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΓΩ εχω δοκιμασει ΜΟΝΟ αυτους απο ebay. ΑN εσυ βρεις καλυτερη μαρκα δοκιμασε το. Παντως προτεινω τον 1ο. Γενικα τα σπανε αυτοι οι διαχυτηρες!!! βγαζουν τελειως fog το co2
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα με αυτους τους διαχυτηρες με το να βαλεις απευθειας το co2 στην εισαγωγη του φιλτρου;
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το ματζαφλαρακι ειναι απο πηλο νομιζω η καποιο ειδος κεραμικου με πιο μικρες τρυπες/πορους απο τους διαχυτηρες τουλιπα/καμπανα style.
Δουλευουν μονο με 2bar. Ετσι βγαζει πααααρα πολυ μικρες φουσκαλες (atomizing...ας πουμε) αρα καλυτερη διαχυση. Η εισαγωση στο φιλτρο που λες πως θα γινει? Αποκλειετε να εχει το ιδιο αποτελεσμα με τα atomizers...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αυτοι δουλευουν μονο με μπουκαλα;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι!! θελει γυρω στα 2bar πιεση να δουλεψει....
------------------------- Παράθεση:
H εισαγωγη αεριου στο φιλτρο δεν δημιουργει θορυβο στην λειτουργια του?
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 24-11-12 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη τα δοκιμασα καποτε και αυτου του ειδους τους διαχυτηρες,σε πληροφορω πως δεν ειχαν διαφορα με την διαχυση που εκανα πριν απευθειας στο εξωτερικο φιλτρο.Η εισαγωγη στο φιλτρο γινεται με το να βαλεις το σωληνακι μεσα στο καλαθακι του μπαστουνιου που ρουφαει το νερο.Σε αυτο δηλαδη.
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1507
|
||||
|
||||
![]()
Στην εισοδο του φιλτρου, διαχεεται μεσα στο καδο απτα υλικα και το spray bar το κανει λιωμα. Αλλα επειδη ειναι ψηλα, η διαχυση δεν ειναι αποτελεσματικη, αλλα ειναι πολυ καλη. Εγω τοβαλα σε ενα ξεχωριστο μικρουτσικο φιλτρακι κατω κατω πριν την προπελα, και στην εξοδο, λιγο filter wool. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ δουλεια, αλλα κανει αρκετο θορυβο επειδη ζοριζεται το φιλτρακι απτο filter wool. Θα την βρω την ακρη :P
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε co2 atomizer στο youtube να δειτε πως κανει την διαχυση. Εμενα μου αρεσε και το δοκιμασα. Επισης δεν εχω καμια γκουμουτσα μεσα στο ενυδρειο μου απλα αυτο το πραγματακι....
------------------------- Παράθεση:
![]() οχι εγω μεσα στο ενυδρειο το εχω, το atomizer ειναι χαμηλα κατω. Επισης για να βαλεις το σωληνακι co2 στο καλαθακι μεσα δεν θα το εχεις? εμενα το καλαθακι μου ειναι χαμηλα κατω....παλι δεν θα εχεις σωληνακι μεσα?
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 24-11-12 στις 16:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις να κατεβασεις το spraybar πιο χαμηλα και να την κανεις την δουλεια σου.Τωρα για το φιλτρακι που ζοριζεται,οπως καταλαβαινεις θες μεγαλυτερο φιλτρακι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πως μπουκωνει? το συνδεεις στο λαστιχο που ειναι η εξοδος του νερου σωστα? ------------------------- επισης με ψηνει ιδιαιτερα αυτος http://greenleafaquariums.com/co2-di...user-17mm.html αλλα ειναι ακριβος.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agge : 24-11-12 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
thanks!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? | ελενη | Δίσκοι | 3 | 24-10-08 16:29 |
ΜΑ'Ι'ΝΑ -Ξερει κανεις? | maikl | ¶λλα ζώα | 2 | 18-01-08 14:11 |
ξερει κανεις??? | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 29-11-07 16:07 |
Ξερει κανεις... | targas21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 06:52 |