|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
ξυλα για ενυδρειο οπωσδηποτε αγοραστα απο πετσοπ η μπορω να βαλω και φυσικα αν ειναι ξερα? |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σου μην το διακινδυνεψεις ψαξε για ξυλα απο πετ σοπ η απο καποιο αλλο φιλο στο φορουμ ,
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντος πολλοι βαζουν φυσικα ξυλα,
οχι αγοραστα εννοω,αλλα θελει μια συγκεκριμενη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. αναλογα και ποσα ξυλα θα βαλεις.
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιησε και την αναζητηση εδω μεσα.γιαυτο υπαρχει.θα βρεις 800 θεματα με απαντησεις στην ερωτηση σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτως απο το θα βρεις πολλα στην αναζητησει να πω και εγω οτι μπορεις να βαλεις βελανιδια.
Οι μικροοργανισμοί που τυχον να ζουν στο ξυλο που θα βρεις εξολοθρεύονται αν βαλεις το ξυλο στον φουρνο σε μια μεγαλη θερμοκρασια για λιγη ωρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας αρκειται ο καθενας στις λιγες απαντησεις που θα παρει στο θεμα του κι ας χασει τον πλουτο των πληροφοριων που εχουν γραφτει. Οποιος το σκεφτει και κανει αναζητηση απο μονος του, εχει καλως. Μη βρισκεις και τον μπελα σου, δινωντας ιδεες.
|
||||
|
||||
![]()
Οποιος βλεπει αυτο που εκανα bold, θα καταλαβει οτι ο kfg δεν εστειλε για χορτα τον alchemist, αλλα του εδωσε μια επιπλεον βοηθεια για τις απαντησεις που ψαχνει.
|
||||
|
||||
![]()
Σε πιανω Μιμη.
Το θεμα το συγκεκριμενο ομως ειναι οτι υπαρχουν πολλες πληροφοριες γραμμενες και με διαφορετικες αποψεις που θα πρεπει να διαβασει ο θεματοθετης για να επιλεξει την πορεια του. Αυτα δεν προκειται να τα βρει ευκολα στην εκ νεου συζητηση. Η αναδρομη σε παλιοτερα θεματα μονο κερδος θα του φερει. Το αλλο ειναι οτι δεν εκτιμαται ετσι η προσφορα του Γιωργου (kfg) στο φορουμ και στα μελη του. Σε ορισμενα ατομα δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα, ακομα κι αν σε καποια στιγμη γραψουν παρεξηγησιμα. Οποιος εχει γνωρισει απο κοντα τον Γιωργο και εχει συναναστραφει μαζι του σε ενυδρειακα και μη θεματα, καταλαβαινει τι εννοω.
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην συγνωμη που γραφουμε ασχετα και χαλαμε το ποστ του φιλου
alchemist Τον γιωργο δεν τον ξερω,ουτε εχουμε μιλησει μαζι δεν ετυχε αλλα απο το οτι δεν εδωσε εκταση στο ζητημα,ουτε θυμωσε,ουτε μιλησε (ασχημα) αλλα με ωραιο τροπο ειπε αυτο που εννοουσε, καταλαβαινω οτι ειναι σωστο,καλο παιδι.
|
||||
|
||||
![]()
Οπα οπα μαγκες!!
Μν το κανουμε κ κυπριακο... αρχιζω και αισθανομαι η πετρα του σκανδαλου... ![]() ![]() και παρεπιπτοντως ο kfg μεχρι τωρα εχει απαντησει αν οχι σε ολα στα περισσοτερα ποστ μου..και τον ευχαριστω γιαυτο!! ![]() Οπως ειπε κ ο Delta, μεσω μυνηματων γινονται και παραξηγησεις.. ολοι καποια στιγμη την εχουμε πατησει με γκομενα μεσω sms... ''ρε μωρο μου δεν το εννουσα ετσι"" ![]() "¨αστα αυτα τωρα..ολο δικαιολογιες εισαι..αχρηστε!!" ![]() ![]() ![]() Οπως ειπε κ ο Μιμης παμε για λιγο τζερτζελο...χαβαλε!
|
||||
|
||||
![]()
οκ,το ολο θεμα ξεκινησε ως συνηθως,απο παρεξηγηση του γραπτου λογου,οποτε για μενα,δεν υπαρχει καν θεμα
![]() ![]() μετα απο ολα αυτα,τωρα πρεπει να σου πω κιεγω τη γνωμη μου στην αρχικη σου ερωτηση για να σταματησει και το offtopic ![]() μπορεις να βαλεις και ξυλα που θα βρεις εξω,αρκει να ειναι εντελως ξερα και καλα καθαρισμενα.προτιμησε πλατανο αν βρεις,πολλοι βαζουνε και αμπελι.αν βρεις κατι και δεν εισαι σιγουρος,γραψτο εδω πριν το βαλεις μεσα,να ακουσεις γνωμες.αυτα γενικα.αν ψαξεις οπως σου ειπα λιγο στα θεματα θα βρεις πολυ περισσοτερες πληροφοριες ![]() και θελει προσοχη γιατι καποια μπορει να ειναι επικινδυνα.την προηγουμενη βδομαδα μιλαγαμε σενα θεμα για τον ευκαλυπτο που ειναι "ελαφρος" τοξικος.αν βρεις,αστον εκει που τον βρηκες ![]() Υ.Γ για τους συνχομπιστες που μιλανε τοσο καλα για μενα και μενω εκπληκτος,τι να πω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kgf12345;715125]μετα απο ολα αυτα,τωρα πρεπει να σου πω κιεγω τη γνωμη μου στην αρχικη σου ερωτηση για να σταματησει και το offtopic
![]() ελα ρε φιλεεε!!! ![]() ![]() ![]() δεν το πες απο την αρχη να γλυτωσουμε τη μανουρα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=67042
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξυλα | peristerigeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-12-11 03:08 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΞΥΛΑ | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-02-09 22:12 |
ξυλα | spookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-11-08 14:00 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |