|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδες εχουμε κανενα ειδος που να γουσταρει πολυ δυνατη ροη! και να μπαινει σε 45αλιτρο?
Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους !Μερικοί είστε κακόγουστοι ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 10-10-12 στις 00:17 |
|
||||
|
||||
![]()
κανενα για αυτα τα λιτρα...
|
||||
|
||||
![]()
1με2.χαρεμακια.γκαπυ
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις σε παρακαλω να μου δικαιολογησεις; την απαντηση σου σε παρακαλω τσαλα?
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω το ιδιο με το φιλο εχω απορίες για την απαντηση σου Τσαλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι.ρε.παιδια.σας.φαινεται.παραξενο?
Δεν.μπαινουν.5-6.γκαπακια(σταθερα).σε.45.λιτρα? Με.ενα.καλο.φιλτρο.δεν.θα.υπαρχει.κανενα.προλημα. Και.μια.σωστη.διαχειρηση.του.πληθυσμου,ολα.θα.πανε .καλα. Εννοειται,δεν.θα.κραταει.γεννες..θα.τα.δινει.. Θα.μεταφερονται.απο.το.ενυδρειο.(μικρα.ακομα).σε.μ ια.γεννηστρα(15λ). μεχρι.να.μεγαλωσουν. Αν.δεν.εχει.αλλο.ενυδρειο.για.γεννηστρα,το.φυτευει .φουλ.και.οποια μεγαλωσουν.λιγο.φευγουν... Επισεις.μπορει.να.βαλει.μονο.αρσενικα. Προφανως.απορειτε.για.την.απαντηση.μου.λογω.υπερπλ ηθυσμου.. Εξηγησα.πιο.πανω...αλλο.λογω.δεν.βρισκω. |
|
||||
|
||||
![]()
....
|
||||
|
||||
![]()
η πολύ δυνατή ροή αρέσει στις αφρικάνες, τα λίτρα είναι πολύ λίγα αλλά ίσως να μπορείς να κρατήσεις 1 ζευγάρι κοχυλόψαρα από ταγκανικα πλευρά... ποιές οι διαστάσεις του ενυδρείου;
|
|
|||
|
|||
![]()
το borneo sucker το γνωριζεις? με λιγη φαντασια μοιαζει με σαλαχι.
ξερω οτι θελει πολυ δυνατη ροη και διακοσμηση ενυδρειου με αρκετες κροκαλες, αλλα δεν γνωριζω τις απαιτησεις του. |
|
||||
|
||||
![]()
ελαχιστα λιτρα 80.......
|
|
||||
|
||||
![]()
43*35*30
|
|||
|
|||
![]()
δεν ηξερα οτι γινεται τοσο μεγαλο. απο φωτογραφιες μου φαινοταν πιο μικρο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|