|
|
|||
|
|||
![]()
και ομως σημερα το πρωι γεννησε η μια γκαπινα μου και εκανε 1 σιαμαιο ψαρι (βασικα δυο ειναι γιατι κουνιουνται και τα δυο).
τι γινεται τωρα? μπορουμε να κανουμε κατι? |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια κολυμπάνε ή ειναι στο χαλικι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο φίλος platy είναι πιο έμπειρος να σου απαντήσει, αλλά και εγώ συνάντησαν το ίδιο φαινόμενο. Η εξήγηση που φέρεται πιθανότερη είναι η έλλειψη νέου "αίματος " .Με τις συνεχείς αιμομηκτικες αναπαραγωγες δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει να γεννιούνται "στραβά "ψαρακια.
|
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα κολυμπανε μεχρι τωρα αλλα καθε λιγο και λιγακι οπου βρουν καθονται λιγο γιατι αλλου θελει να παει το ενα και αλλου το αλλο και κουραζονται
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβασε καμια φωτο να δουμε πως ειναι...θα μπορουσε να υπαρξει τροπος να τα σωσεις...αλλα ειναι πανακριβος και δεν αξιζει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι για τα σιαμαια ψαρακια. Αυτό όμως που μπορείς να κανείς για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών είναι να προμηθευτεις μερικά άτομα από κάποιο σοπ ή φίλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως σε τετοιες περιπτώσεις (γενετικά αδυναμα ψαρια,κλπκλπ) ειμαι υπερ της ευθανασιας γιατι δεν κινδυνεύουν κ οι υπόλοιπες γεννιές...ανανέωσε τα γκάπυ σου γιατι πιθανότατα εχεις ασθενείς γεννες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας! Σιαμεα μου είχαν τύχει και έμενα, μάλιστα ήταν αποκρουστικα (φωτογραφία δεν υπαρχει ) το περίεργο ειναι ότι ζούσαν κανονικότα μέχρι τέσσερά μηνών και έμοιαζαν για θύληκα! Οι κοιλίες τους ήταν μονό ενωμένες το ένά ήταν κανονικό και το άλλο ήταν πάντα ανάποδα και κολλημένο από κάτω αλλα με κανονικη αναπτυξη και τα 2
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΕγα λαθος αυτο που εκανες!Δεν ηθελες δηλαδη να δεις τερατογενεση στο ενυδρειο σου και ας γινοταν στην φυση???
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ημουν μικρος βεβαια και πριν απο χρονια! ΜΕΓΑ λαθος ηταν αυτο, ενοιτε. Αυτα γινονται οταν εισαι πολυ μικρος και δεν ξες, πλεον η εμπειρια μου ειναι αρκετα μεγαλη και ξερω να αντιμετοπειζω τετια προβληματα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies με...??? | ΗΛΙΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-11-10 10:23 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |