|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα έχω δυο πλάτανους που τώρα ρίχνουν τα φύλλα τους.
Μπορώ να βάζω στο ενυδρείο με τις red cherry ? Είναι το ίδιο με τα catappa ?? Μιλάμε για τα ξερά που πέφτουν μόνα τους πάντα και χωρίς ραντίσματα και φάρμακα. |
|
||||
|
||||
![]()
πλύσιμο καλό με βραστο νερό,στέγνωμα στο μπαλκόνι ή στο αεροθερμο στο φουρνο και μετα μεσα στο ενυδρείο..αφοβα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να κανεις και αυτο...
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...6&postcount=28 |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα βρασει βρε πανε οι ουσιες που θελουμε...
απλα ενα πλυσιμο θελουν. Τα catappa που αγοραζουμε μηπως στην τελικη τα παιρνουμε αποστειρωμενα? Αν τωρα καποιος ειναι πολυυυυ προσεκτικος (σε βαθμο υποχονδρισμου) μπορει να τα αποστειρωσει μαλλον με καπνισμα η με καθαρο co2 (πρεπει να φτιαξει και τον καταλληλο αεροστεγη θαλαμο βεβαια)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω βρε παιδια παντα ειχα απο blackwater μεχρι ...κατραμι-water και ποτε δεν εβρασα τιποτα...
απλα τυρφη και catappa εβαζα μια ζωη... τελευταια ασχοληθηκα και με φυλλα βελανιδιας, δεν ειναι ασχημα αλλα σαν τα catappa δεν ειναι ως προς το χρωμα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα πολυ δυσκολα θα υποκαταστησεις εντελως την τυρφη στα αποτελεσματα της οσον αφορα το χρωμα που δινει και τις ιδιοτητες της να αλλαζει τις παραμετρους του νερου.αυτη ειναι η γνωμη μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε cattapa καλύτερα, φθηνά είναι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|