|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειδα στο youtube προσφατα θα βαλω και το βιντεο,ενα ενυδρειο που αντι για αμμο ειτε χαλικι η βοτσαλο ειχε πλακακι και μαλιστα κοκκινο...Ναι μπορει να ακουγεται ασχημο αλλα στην οψη ειναι καταπληκτικο..
Τουλαχιστον εμενα με εχει ξετρελανει! Θα ηθελα συμβουλες γιατι θελω να κανω ετσι το μεγαλο μου.. Εγω απο οτι καταλαβα,το παληκαρι πηρε απλα πλακακι και το εστρωσε κατω χωρις να το κολησει ουτε τιποτα.. Ειναι οντως ετσι οπως το βλεπω? Ή υπαρχει και κατι το οποιο δεν φαινεται με την πρωτη ματια? http://www.youtube.com/watch?v=GDvEgbKi0vA |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ο βυθος δεν ειναι μονο ομορφια. Κραταει τη βιολογια, φιλοξενει οργανισμους, βοηθαει τα ψαρια να νιωθουν σαν στο σπιτι τους, παιζουν σκαβοντας κτλ.
Εγω προσωπικα δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο κι εκτος οτι μου φαινεται ΠΟΛΥ ασχημο, δεν νομιζω οτι ειναι και σωστο |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτο βιοτοπικο τουαλετας....
![]() Απο οτι φαινεται τα εχει κολλησει και τα εχει περασει και με στοκο. Ε μην φαινονται και οι ενωσεις χαλια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι βολικο αν εχεις ειδος σαλαχιου διοτι εμαθα οτι τραυματιζονται ευκολα....παντως αν θες δοκιμασε το αλλα αργοτερα θα γινει σαν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Ze7jQ...feature=relmfu και δεν ξερω αμα σου αρεσει αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσει....παντως για την βιολογια θα στηριχτεις σε εξωτερικα φιλτρα (2-3 κατα προτιμηση)
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Βαγγελη γνωριζω πολυ καλα αυτο που λες σχετικα με τον βυθο και την βιολογια του αλλα αλιμονο αν περιμεναμε απο την αμμο ή το χαλικακι να κρατησει τη βιολογια...
Αυτο θα ειναι μελημα της φιλτρανσης Τι γινεται ρε παιδια με τον βυθο, σε κανεναν δεν αρεσει? ![]() Μαλλον εχω περιεργα γουστα τελικα.. ![]() ![]() ![]() φιλε γιαννη σορρυ τωρα ειδα οτι ανεφερες οτι σου αρεσει...νομιζα ελεγες και εσυ το αντιθετο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα δεν μου αρεσει...καθολου.
Τωρα αν γινεται για συγκεκρινους λογους οπως ειπε ο Giannakis,δεν ξερω. Αλλα και παλι να εχεις ψαρια (και μαλιστα σαλαχια) και να τα εχεις σε πλακακι...Εγω δεν θα το εκανα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν αφήνεις απλά γυμνό τον πάτο?? ή τουλάχιστον βάλε καφέ, ή μαύρο..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλο πραγμα η αυτοτροφη βιολογια που συμβαλει στον κυκλο του αζωτου και πολυ σωστα οπως ειπες ειναι στο φιλτρο, κι αλλο η ετεροτροφη η οποια κατοικει στο βυθο και συμβαλει στην υγειηνη. (υπαρχει βεβαια και στη στηλη και παντου αλλα στο βυθο γινεται αυτη η δουλεια) Αν δε στηριζεις την καθαριοτητα στα ετεροτροφα θα πρεπει να την κανεις εσυ ο ιδιος τεχνητα (συχνο καθαρισμα, αλλαγες κτλ)
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τώρα πάλι αν θέλεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσεις μια πλάκα γρανίτη ακριβώς στις ίδιες διαστάσεις του ενυδρείου σου ή ακόμα να την χρησιμοποήσεις και για πάτο.Προσωπικά το είχα σκεφτεί παλιότερα για ένα δικό μου ενυδρείο αλλα δεν το υλοποίησα ποτέ δεν ξέρω αν μου αρέσει τελικά ή αν επειδή είχα ένα φίλο ό οποίος εμπορευόταν γρανίτες-μάρμαρα και μου πέρασε από το μυαλό.Βέβαια το κόστος ξεφεύγει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τις συμβουλες σας περι διακοσμησης!! | Geovai | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 15-06-11 09:38 |
αλλαγη διακοσμησης | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 17-04-11 22:44 |
Ερωτηση για υλικά διακοσμησης... | PANORAMIX | Ζωοτόκα | 11 | 10-09-10 00:36 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-07 15:16 |
ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ | georgetax | Malawi | 10 | 11-01-07 20:18 |