|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!!!
Έχω ένα dwarf gourami(αρσενικό) και ενώ μέχρι την Δευτέρα που έφυγα για τριήμερο η συμπεριφορά του ήταν μια χαρά (κινητικό, έτρωγε (ακόμα και απ' το χέρι μου), κολυμπούσε και κάτω απ' τα 3 πιστία που του έβαλα, έριχνε και κανά μικρό κυνηγητό στα corry όταν κινόταν στα βυθό και πήγαιναν να του πάρουν την τροφή), χθες που γύρισα το βλέπω μόνο του σε μία γωνία του ενυδρείου, δεν κολυμπάει, δεν έχει φάει καθόλου (του έχω ρίξει τροφή ακριβώς από πάνω του και του έχω δώσει φυλαράκι μπροστά στο στόμα του). Από μετρήσεις νερού δεν είδα καμία σημαντική διαφορά (πχ αμμωνία, νιτρικά κλπ). Μετρήσεις με stick (eSHa) PH: 6.8 - 7.2 KH: 6 GH: >14 NO2: 0 NO3: 0 (Μέτρηση με υγρό τεστ της API) NH3 - NH4 : 0 Εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει κάποια αλλαγή στο χρώμα, ή κάποια αλλαγή γενικότερα (παραθέτω και μια φωτογραφία μήπως βοηθήσει) |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασια εχεις?
ΝΟ3 ειναι σιγουρα 0? Παραξενο ... ποσο καιρο "τρεχει" το ενυδρειο? Καλυτερα να συμπληρωσεις τη φορμα για τις ασθενειες να μη σε ρωταμε ενα ενα! ![]() Για αρχη μια αλλαγη νερου -παντα βοηθαει- και βλεπουμε ... Στη θεση σου θα εβαζα για μερικες μερες και ενεργο ανθρακα για καλο και για κακο - ειδικα αν δεν υπαρχουν εμφανη αιτια για τη συμπεριφορα του!
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, συμπληρώνω τη φόρμα.
![]() Το σκέφτηκα απλά δεν ξέρω αν είναι ασθένεια ή κάποια συμπεριφορά του γι αυτό και άνοιξα το ποστ εδώ. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί όλα τα υπόλοιπα ψάρια συμπεριφέρονται φυσιολογικά. (ακόμα και red cherry που έχω που συνήθως με την παραμικρή αλλαγή είναι αυτές που αντιδρούν πρώτες) Συμπληρώνω τη φόρμα για περισσότερες λεπτομέρειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρησεις με στικακια δεν ειναι αξιοπιστες οποτε δε μπορουν να ληφθουν υπ οψη ως σωστες.
Το ph και οι σκληροτητες καλο θα ηταν να ειναι λιγο χαμηλοτερα (το ph να ειναι μονιμα στο οξινο γιατι το καρφωμενο 7ρι δεν ειναι και το οτι καλυτερο αφου στις διακυμανσεις της ημερας τη μια το ψαρι ειναι σε αλκαλλικο περιβαλλον και την αλλη σε οξινο) Απο ηλικεια πως ειναι ο ψαρης? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα συμπεριφοράς.. | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-12-11 16:06 |
Αλλαγή συμπεριφοράς ancistrus sp3. | Apostolis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 25-02-09 10:24 |
Ancistrus: Πρόβλημα συμπεριφοράς | Obelix(Reifen) | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 29-01-03 01:04 |