|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πριν 2-3 βδομαδες ειχα μια μπουκωμενη λαμπιντο η οποια περιμενε μεχρι να παω διακοπες για να τα βγαλει και τα εχασα τα ψαρακια (δεν ξερω απο τι) τωρα και 4 μερες πριν φυγω για διακοπες παλι βρηκα κι αλλη μπουκωμενη (δεν ξερω αν ειναι η ιδια). μπορω να κανω κατι εγω ωστε να μην τα χασω?
Ας πουμε χρειαζεται διχτακι στο φιλτρο τελικα η οχι? |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογως τι φιλτρο εχεις.
για ποσεσ μερες θα φυγεις? |
|
|||
|
|||
![]()
εξωτερικο φλουβαλ ειναι. θα φυγω 2 εβδομαδες
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις κρυψωνες στο ενυδρειο δεν θα εχεις προβλημα...συνηθως!
αν δεν εχεις...καθε φορα που θα γεννα καποια θα τα τρωνε οι αλλοι. |
|
|||
|
|||
![]()
απο οσο ξερω τα λαμπιντο δεν ειναι σαν αλλους γονεις που τα τρωνε. ΙΣΩΣ φανε την πρωτη γεννα απο απειρια αλλα αλλα παιδια μου εχουν πει αυτο που ειπα παραπανω. εμπειρια στο θεμα δεν εχω. κρυψωνες απο πετρες υπαρχουν αλλα απο μονο του δεν ξερω αν βοηθησει. αντε να δουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Vangelis21;683759]απο οσο ξερω τα λαμπιντο δεν ειναι σαν αλλους γονεις που τα τρωνε. ΙΣΩΣ φανε την πρωτη γεννα απο απειρια αλλα αλλα παιδια μου εχουν πει αυτο που ειπα παραπανω. εμπειρια στο θεμα δεν εχω. κρυψωνες απο πετρες υπαρχουν αλλα απο μονο του δεν ξερω αν βοηθησει. αντε να δουμε
ποιος τα λεει αυτα βαγγελη τι πρωτη και δευτερη γεννα ολες η αφρικανες τρωνε τα μικρα παντα .ακομα και η μανα μετα απο 2-3 ωρες .αφου τα φτυσει κανονικα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεαρα λαμπιντο | ducatisti | Malawi | 3 | 20-03-10 23:12 |