|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει κανεις προβλημα με το prime?
σε αλλο φορουμ διαβασα οτι σε δισκαδικο καποια ατομα εχουν προβλημα με το συγκεκριμενο αντιχλωριο(θανατους) και καταληξανε οτι φταιει αυτο... και καλα prime kαι χαμηλο ph η νερο απο οσμωση δεν ειναι καλος συνδιασμος. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ τραβηγμενο μου ακουγεται.και ειδικα για δισκους που ειναι και τοσο ευαισθητοι,πιο πολυ για μουφα μου ακουγεται και εφταιγε κατι αλλο.κιεγω ειχα χαμηλο Ph και εβαζα νερο AO και δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε με τα ραμιρεζι(ενταξει δεν ειναι τοσο ευαισθητα αλλα...),και χιλιαδες αλλοι δηλαδη.
εκτος αν ητανε πολυ παλιο το prime η το αφησανε στον ηλιο η τιποτα τετοιο....μουφα μου ακουγεται παντως.δεν εχω διαβασει ποτε κατι τετοιο ουτε εχω ακουσει.... |
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιουσε αλλο αντιχλωριο και μολις πηρε το prime εγινε αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πιστευω να εκανε την ιδια δοσολογηση που εκανε με το αλλο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φανταζομαι πως θα διαβασε τις δοσολογιες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η δημιουργια πολλων φυσαλιδων απο τα φυτα, μπορει να δειχνει μεγαλη ποσοτητα διοξειδιου και κατεπεκταση αποτομη πτωση πεχα ![]() Prime ριχνω εδω και χρονια, απο μεγαλο ενυδρειο, μεχρι 20λιτρο με γαριδες, σε ενυδρεια με 100% ΑΟ μεχρι 100% βρυση Μονο καλο ειδα απο αυτο. Βεβαια χημεια ειναι αυτη. Ποιος ξερει τι μπορει να ειχε το ενυδρειο μεσα και εγιναν λαθος χημικες αντιδρασεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(διαβασες το θεμα που λεω?//??) |
|
||||
|
||||
![]()
Καπου το πηρε το ματι μου (δεν θυμαμαι που).
|
||||
|
||||
![]()
γιατι εγω δεν σνεφερα τιποτα για φυσαλιδες....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα επρεπε
γιατι ειναι βασικο για τη συζητηση, να εχουμε οσα περισσοτερα στοιχεια των συνθηκων και των συμπτωματων που εμφανιζονται σε ενα ενυδρειο με προβλημα, για να βρεθει καποια πιο πιθανα σωστη αιτια του προβληματος ![]() Υπαρχουν μετρησεις πριν και μετα? Οχι μονο οι συνηθισμένες, αλλα και ORP μετρησεις ------------------------- Ειναι σαν να λεω, εκανα αλλαγη νερου και μου ψοφησαν ψαρια. Δεν ξανακανω αλλαγη νερου
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 23-06-12 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem prime | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 15:37 |
prime και στρωσιμο | krivag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 28-04-11 15:11 |
HYDOR PRIME 30 | Dimitris77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 08-03-11 01:41 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |