|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Νέο τύπου iwagumi
Ετοιμάζω το νέο μου ενυδρείο εδώ και μέρες.
Θέλω μερικές γνώμες για το στήσιμο. (οι πέτρες τις έχω μαζέψει από την Κέα) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE] |
|
|||
|
|||
¶μμος ειναι που έχει μέσα?
|
|||
|
|||
Είναι το Seachem Flourite Black Sand
|
|
|||
|
|||
καλό φαίνεται! Απο ψάρια τι σκέφτεσαι να βάλεις?
|
|||
|
|||
Ακόμα δεν το έχω σκεφτεί... ακούω γνώμες
|
|
||||
|
||||
Μόνο η αριστερή πίσω πέτρα δεν ταιριάζει λίγο .
Από φωτισμό τι έχεις ; Από ψάρια τα ember tetra θα ταίριαζαν πάρα πολύ . Από φυτά;Εύκολα ή δύσκολα ;
|
||||
|
||||
Εγω θα σου προτεινα κατι απλο μονο cuba....γεμισε το!1
|
|
||||
|
||||
Εννοείται ότι θα βάλει cuba! Δεν πήρε Flourite χωρίς λόγο!
|
|||
|
|||
Είναι 54 λίτρα το ενυδρείο.
Θα πάω σε δύσκολα φυτά και σκέφτομαι να βάλω μόνο cuba. (έχω προμηθευτή ήδη μια μπουκάλα CO2 δυο κιλών και μια 0,5 για ώρα ανάγκης) Σε ευχαριστώ Όλγα για το link... τότε θα προσθέσω άλλη μια πέτρα |
|
|||
|
|||
το ενυδρείο 100 το βλέπο πάνω κάτω οπότε θα πρότεινα ζωοτόκα (θα πρέπει να βάλεις και μερικά φυτά
|
||||
|
||||
Νομιζω πως μεσα στους ''κανονες'' του iwagumi ειναι ο μονος αριθμος στις πετρες.3,5 κτλ.
Ριξε μια ματια και εδω http://www.thegreenmachineonline.com...s-introduction |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
iwagumi-αλγη | konstantinos187 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 31-12-10 12:23 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |