|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.μπορει να μου θυμισει καποιος πως ρυθμιζουμε το θερμαντηρα jagger γιατι εχω κολλησει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιον έχεις; Με το κουμπί που τραβιέται ή τους πιο καινούργιους με το κόκκινο βελάκι;
|
|||
|
|||
![]()
με το κοκκινο βελακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικά βάζεις το βελάκι στη μέση. Βάζεις τη θερμοκρασία που θέλεις και όταν το νερό φτάσει στο μάξιμουμ τσεκάρεις με καλό θερμόμετρο ποια είναι αυτή η θερμοκρασία. Αν συμφωνεί με αυτή που είχες ρυθμίσει στο θερμοστάτη είσαι οκ. Αν είναι διαφορετική γυρνάς το κόκκινο βελάκι να δείχνει στη θερμοκρασία που μέτρησες (πλέον τον έχεις καλιμπράρει) και μετά απλά επιλέγεις τη θερμοκρασία που θες.
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα.ευχαριστω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.εβαλα το θερμοστατη στους 26 και ειδα οτι η θερμοκρασια στο ενυδρειο εφτασε στους 28 και συνεχιζε να ανεβαινει αν το αφηνα και αλλο.βαζω το βελακι στους 28 και γυριζω το μπλε κυκλο στους 26.λογικα δεν επρεπε να αναβει αλλα αυτος αναβε κανονικα.
μηπως μιας και ειμαι στη φαση να μπει κοντρολερ(ψυξη-θερμανση) να τον ανοιξω τερμα και να αναλαβει ο κοντρολερ το αναμμα-σβησιμο και να ξεμπερδευω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιν ροτ...βοηθεια | Billy T | Bettas | 17 | 07-01-11 10:11 |
Θερμοστατης jagger | s-vitzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 31-05-08 00:43 |
θερμοστάτης jagger.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-12-07 15:38 |
την βοηθεια σας | asourtzo | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 02-07-07 15:11 |
μια βοηθεια ....... | Κων/νος Μ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-06-07 16:16 |