|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 101x40x50 Όγκος: 180 Κατηγορία: Malawi Φυτά: 3 Ανουμπιες, 4 Βαλισνερια Ψάρια / Άλλα είδη: 4 Labidochromis sp. Mbamba, 3 Νεριτες Διακοσμητικά υλικά: Πετρες, αμμος θαλασης Φόντο: Μαυρο Φωτισμός: 90cm led warm white 14,4w + 90cm led rgb 14,4w Διάρκεια φωτισμού: 6 ωρες Φιλτράρισμα: Juwel εσωτερικο + Eheim Ecco pro 300 2036 Θερμοστάτης: Juwel 200w + 50w Παράμετροι: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0-0.5 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: Δεν εχω κανει ακομα, μολις στηθηκε Θερμοκρασία: 26,3 Άλλες πληροφορίες: Σε λιγες μερες θα προστεθει ενα χαρεμι Pseudotropheus Acei White Tail ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό!
Βάλε μια φωτό να φαίνονται όλα τα ψάρια ρε συ! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια μπηκαν πριν απο 2 μερες και δυσκολα ξεμιτιζουν ολα μαζι ακομα
ισως τα καταφερω στο σημερινο ταισμα Οι πρωτες 4 φωτο ειναι με τις λαμπες του juwel μετα ειναι με led |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο στήσιμο!! (μ΄αρέσουν πολύ και οι πέτρες που έβαλες)
Πως έστρωσες το φίλτρο? Η γνώμη μου είναι ότι το ενυδρείο είναι μικρό για 2 είδη. Τα ψάρια τα πήρες απο μαγαζί? (δεν μου φαίνονται για L.sp."mbamba" http://www.cichlid-forum.com/articles/l_mbamba.php ) |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτρα ηταν μεταχειρισμενα, οπως και ολο το ενυδρειο.
δεν ειχαν νερο μεσα οταν τα πηρα αλλα υπηρχε υγρασια. Οταν εκανα το στησιμο εβαλα βακτηρια στο νερο μερα παρα μερα, και 2-3 φυλλαρακια τροφη. Απο την 3η ημερα ειχα 10 νιτρικα και 0 αμμωνια και νιτρωδη. Για 2-3 μερες εγινε ενα χρυσοψαρο απο αλλο ενυδρειο κασκαντερ χωρις να αλλαξουν οι μετρησεις. Τα ψαρακια τα πηρα απο ιδιωτη. Τα χρωματα τους νομιζω πως ακομα δεν εχουν δειξει γιατι ειναι απο τη μεταφορα. Οι φωτο ειναι την ιδια μερα που μπηκαν στο ενυδρειο. Η θυληκια που ειναι μπουκωμενη ειναι ιδια με την θυληκια στη φωτο απο το λινκ που εβαλες. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα δεν μου φαίνεται αυτό που έδειξες στην φωτό για Mbamba!
Τουλάχιστον θα έπρεπε να έχει λίγο κίτρινο στις άκρες!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι...αν και οι πετρες δεν μου πολυ αρεσουν...
![]() πιο ομορφο θα ηταν ασβεστολιθική...νομιζω! Οντως mbamba δεν πρεπει να ειναι...και μου μυρίζει κατι σε υβρίδιο...δυστυχώς! ![]() ΥΓ. Βαλε και αλλες φωτο με τα ψαρια... |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το στησιμο και οι πετρες μου αρεσουν οπτικα, μονο το μεγεθος τους με χαλαει γιατι ειναι πολυ μεγαλες οι ατιμες
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi απο το 0 | irongud | Malawi | 19 | 01-09-11 21:37 |
Νεο Malawi-ακι | tsoum | Malawi | 21 | 14-03-11 13:27 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Νεο Malawi 160 lit. | Mitsos | Malawi | 23 | 08-05-06 11:14 |