|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτομουν να βαλω 2 Pearl Gourami (2 αρσενικα ή ζευγαρι) μαζι με 6 guppy πιστευετε θα τα πανε καλα? ph εχω 7,2
|
|
|||
|
|||
![]()
αν βαλεις αρσενικα γκουραμι θα γινεται χαμος, ζευγαρι καλυτερα. ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις? και μην ξεχνας οτι τα γκουραμι θελουν μαλακο νερο με λιγο χαμηλο πεχα και πολλα φυτα και τα γκαπυ σκληρο.
βαλε μονο ζωοτοκα. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2859
εδω βλεπω οτι απο ph ειναι οκ. αν βαλω ζευγαρι pear gourami λετε να εχω προβλημα απο πολλες γεννες απο αποψη χωρου? |
|
|||
|
|||
![]()
εγω προσωπικα δεν θα εβαζα γκουραμι σε σκληρο νερο. τα δικα μου τα εχω σε gh 8, kh 6 και ph 7 και εχουν απιστευτα χρωματα. τι λιτρα εχεις? προβλημα με τις γεννες θα εχεις απο τα γκαπυ και οχι απο τα γκουραμι. τα γκουραμι ξερεις να τα ξεχωριζεις? ειναι λιγο δυσκολο να τα καταλαβεις τα pearl.
|
|
|||
|
|||
![]()
102 λιτρα εχω. οχι δεν ξερω να τα ξεχωριζω και ελπιζω στο πετσοπ να μην με κανουν καμια απατεωνια. απο πλευρας συμβατοτητας θα ειναι καλα τα γκαπυ με τα γκουραμι? αν βαλω δυο αρσενικα γκουραμι μεγαλο προβλημα ?
ευχαριστω πολυ ![]() αρα ουτε καν dwarf gourami με τα guppy? τι μπορω να βαλω μαζι τους?(με τα γκαπυ) |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα γκαπυ δεν χρειαζετε να βαλεις τιποτα θα στο γεμισουν μονα τους το ενυδρειο!Αλλα θα μπορουσες να βαλεις και αλλα ζοωτοκα πλατυ μολυ ή καμια γαριδα για τον βυθο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εχεις ενυδρειο με μηκος πανω απο 120εκ ισως τα βρουνε δυο αρσενικα μαζι. Τα γκαπι θα μαρτυρησουν την ωρα και τη στιγμη που μπηκαν σε ενυδρειο με γκουραμι. Ιδιως αν μπει χαρεμι (1α και 2-3 θ) και πανε για αναπαραγωγη ... χειροτερα και απο κιχλιδες. Ακομα και οι ταχυτατοι αρλεκινοι μου, πασχιζαν μερικες φορες για να γλυτωσουν το κυνηγι, οταν εκαναν το λαθος και πλησιαζαν τη φωλια.. Ολοκληρη ιεροτελεστια μεχρι και η προετοιμασια για αναπαραγωγη, κατασκευη φωλιας, φυλαξη της (μεχρι και "σημαδεμα" της περιοχης σαν τα λιονταρια, εκανε ο αρσενικος με ξυσιματα στα φυτα και τα διακοσμητικα γυρω της φωλιας, μονο που δεν τα κατουραγε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσουν τα πλατυυυ!!!
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Trichogaster leeri (Pearl gourami) | ignatios1993 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-10-11 11:50 |
Γέννα Pearl Gourami! | LeeHook | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 11 | 10-06-10 02:06 |
gourami, pearl | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-06-08 23:40 |
Pearl Gourami | drakoulis | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 11 | 24-01-06 10:07 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |