|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτο απο κάποια ψαράκια μου (σ' ευχαριστώ Βασίλη!)
1.ζευγάρι Neolamprologus multifasciatus 2,3,4,5,6 Neolamprologus buescheri 7,8 Julidochromis regani "Kipili" 9 Altolamprologus calvus "Black" 10,11,12 Neolamprologus stappersii |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερά ψάρια!
ΥΓ: ειδικά το regani τα σπάει! |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος ειναι αυτος ο βασιλης?
να ερθει να μου βγαλει και μενα μερικες καθαρες φωτο! πολυ ωραια τα ψαρακια σου ειδικα στην 9 φωτο
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα ψαρια και ομορφες φωτο,,τελικα εβαλες τα μεσα για να βγαλεις καλες φωτο Κλεοβουλε βλεπω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε τα τρανς που μου είχες δώσει πέρυσι στην έκθεση αν θυμάσε,γέννησαν.Μετά από ένα χρόνο περίπου και πολλές αλλαγές στην εσωτερική διακόσμηση,επιτέλους είδα και ένα μικρό.
Δεν περιγράφεται η χαρά μου μπρος το θέμα το οποίο είδα. ¶ρχισα να βλέπω σημάδια αναπαραγωγής αλλά ποτέ δεν έβλεπα κάποιο μικρό και εκεί που έλεγα άστα,γερά να είναι τα ψαράκια,να σου το δώρο της ζωής. Ευχαριστώ και πάλι. Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και ενα μικρο βιντεακι απο τα ενυδρεια του κλεοβουλου
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω Tropheus τώρα!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φοβερά ενυδρεία !!! Μπράβο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο βιντεο! να ρωτησω κατι ομως: Αυτη η τροφη που δίνεις πολυ βολική πως λέγεται? Φανταζομαι ειναι φυτικη λογω τροφεους αλλα βγαινει και σε άλλα είδη? Υπαρχει δηλαδη τιποτα σε τετοια μορφη για τα τρανσκριπτους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
![]() Για τα transcriptus είπαμε τι πρέπει να δίνεις (αυτή δεν κάνει). |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέθαψα αυτό το θέμα γιατί νοστάλγησα τα Τανγκανικάκια μου κλαψ κλαψ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ροδα ειναι και γυριζει,απλα εχει παθει λαστιχο για την ωρα!που θα παει
![]() Αχ αυτα τα Buescheri ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και που να τα ξαναβρούμε τα Buescheri ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Gill Flukes έχασα μερικά μωρά.. τι να κάνω? | Noni | Δίσκοι | 6 | 16-04-08 11:34 |
Ας σώσουμε μερικά ψαράκια. | aafent | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-07 12:23 |
Μερικά site που χρησιμοποιώ εγώ | nickall13 | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 09-09-05 23:07 |
Μερικά sites για reefs | Ιορδάνης | Παραλία - Beach Bar | 0 | 26-03-05 03:11 |