|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως γνωρίζει κάποιος ..τι γαρίδες είναι αυτές που παραθέτω παρακάτω..; στην 1 φωτο η καφέ ..και στην δεύτερη οι κυκλωμένες. .είναι snowfall ;
|
|
||||
|
||||
![]()
τις γαριδες που τις εχεις???
το ξερεις οτι χρειαζονται βυθο επειδη ολο βοσκουν?? και μαλιστα στρωμενο... το ξερεις οτι υπαρχει το ενδεχομενο να σου ψοφησουν?? |
|
||||
|
||||
![]()
μαλον bamboo...χωρις να ειμαι συγουρος.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δε βοηθάνε πολύ οι φώτο για red cherry μου μοιάζουν, αν μπορείς μερικές καλύτερες φώτο...
|
||||
|
||||
![]()
Eμενα οι γαριδες στην δευτερη και τριτη φοτο μου φενονται σαν αχρωμες Blue pearl.Ξερετε,απο τις Blue Pearl που δεν εχουν εντονο μπλε χρωμα.Αλλα αν ηταν Blue Pearl θα επρεπε να γινει χαμος με τις red cherry.
Οσο για την γαριδα στην πρωτη φοτο δεν μου φενεται με baboo.Baboo με αυγα δεν εχω ξαναδει σε γλυκο νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
red cherry....---
johnb το πορισμα οτι θελουν βυθο-υποστρωμα απο που το αντλεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
γαρίδες θαλασσινού που είναι ίδιες με caridina japonica | B22 | Γαρίδες | 18 | 08-08-11 19:52 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |