|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια χαθηκα για λιγο αλλα επανηλθα θελω να μου πειτε πια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο και πιο fogger η mist προτεινεται εσεις με λινκ παρακαλω αν ειναι ευκολο απο ebay η αν υπαρχει κατι απο ελλαδα το ενυδρειο ειναι το aquael 240 λιτρα...για πειτε ρε παιδια καμια ιδεα....
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου καποιες πληροφοριες για τις διαφορές μπορείς να βρεις εδώ.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 25-02-12 στις 14:35 |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου την διαφορα τους οποτε θα παω σε vivarium μερια με λιγο νερακι..Το μονο προβλημα τωρα ειναι το mist maker...
http://viewitem.eim.ebay.gr/New-12-L...908703204/item τι λετε για αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητο το mist maker , συνήθως το βάζουμε για ομορφιά και όχι για να κρατάμε ψηλά την υγρασία.
|
|
||||
|
||||
![]()
και πως κρατιεται η υγρασια ψηλα θα ψεκαζω εγω καθε ημερα???Επειδη δεν ειμαι και πολυ καλος σε αυτα ρωταω δεν κοροϊδέυω μην παρεξηγηθω..με δυο λαμπες t5 24watt για 8 με 9 ωρες δεν θα ειναι λιγο ξερο το περιβαλλον?
|
||||
|
||||
![]()
Η υγρασία διατηρείται από το υγρό υπόστρωμα και από το ψέκασμα που θα κανεις είτε με ένα βαποριζατέρ είτε με "μηχάνημα" (ακριβή λύση).
Σκέφτεσαι να βάλεις κάποιο ζωντανό μέσα? Γιατί αν δεν βάλεις τότε δεν υπάρχει ανάγκη για υψηλές τιμές υγρασίας. Με τις λάμπες δεν θα έχεις πρόβλημα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Paludarium-Vivarium | Nick S3 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 38 | 06-03-11 01:22 |
Αποτελεσματα για την κατηγορια Vivarium-Paludarium | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 21 | 18-01-11 10:19 |
Χρησιμο για Vivarium-Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 0 | 17-12-10 14:59 |
ποια η διαφορα? | ΜΙΜΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-12-10 14:52 |
Λίστα φυτών κατάλληλα για Vivarium, Paludarium, Terrarium | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 14-09-10 09:42 |