|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια χρειαζομαι τις γνωμες σας για εναν θερμοστατη που ψαχνω, και θελω να ειναι τελειως βυθιζομενος.
Εχουμε καποια εμπειρια απο την χρηση καποιου που δεν εχει παρει υγρασια εσωτερικα;
|
||||
|
||||
![]()
???οι περισσοτεροι θερμοστατες ειναι βυθιζομενοι..(ή τουλαχιστον οσοι εχω εγω..)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγω εχω τρεις και τους εχω εδω και ενα χρονο τελειως μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
tωρα απο θεμα αξιοπιστιας....εχω απο rena,sicce,sunsun μεχρι και eheim...παλιου τυπου νεου τυπου κ.ο.κ ....πλεον προτεινω αυτον http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1211
η καποιον της tetratec (ή sicce) |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω γιατι μου εχουν παρει νερο οι 2 και μαλιστα χωρις να ειναι τελειως βυθισμενοι.
Τronic γραφουν επανω. Τον θελω για το δοχειο προετοιμασιας του νερου των αλλαγων, και επειδη δεν θα τον βλεπω, για αυτο ψαχνω για καποιον που αποδεδειγμενα δεν παιρνει νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ είμαι 100% υπέρ των Jagger. Βέβαια έχω και εναν sacem του οποίου η κεφαλή κουνιέται, και τον χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα στο δοχείο αλλαγής νερου.
Αν δεν σου άρεσουν οι jagger, μετά πιστευω η μόνη επιλογή είναι η scheggo τιτανίου. Βέβαια ξεφευγουν πολύ για δοχείο αλλαγής, γιατί θελουν και ελεγκτη.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοστατης | IbizaIsland | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 11-01-11 10:29 |
θερμοστατης | zapatas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-01-11 09:25 |
Θερμοστατης | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-08-10 09:36 |
Θερμοστατης για 30 l | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 20:55 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |