|
![]() |
#1 |
Νέα στο άθλημα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα και καλο σας βρήκα.
Είμαι καινούρια στο φόρουμ και πρόσφατα απέκτησα το πρώτο μου ενυδρείο. Το οποίο ειναι: Π:79 Υ:42 Β:32 Θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα ήθελα να μου πείτε γνώμες τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω και τι μπορω να κανω στην βελτίωση του |
|
Εμφανίσεις: 6203
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες, δωσε λεπτομεριες για το ενυδρειο σου η κανε μια παρουσιαση.
με την πρωτη ματια θελει λιγο νερακι να ανεβει λιγο η σταθμη και κανα φυτακι παραπανω. |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες λεπτομεριες?? χιχιχι η άσχετη εντελώς !!!
![]() βασικα δεν εχω ζωντανά φυτα . το πράσινο που φαίνεται ειναι ταπετσαρία |
|
|||
|
|||
![]()
δωσε μετρησεις απο gh-kh-ph-αμμωνια-αμμωνιο-νιτρικες ριζες, πως εστρωσε το ενυδρειο κτλ. μου φαινεται καπου ειδα ενα φυτο (οχι της ταπετσαριας).
κανε παρουσιαση του ενυδρειου καλυτερα, να σου δωσουμε πιο ολοκληρωμενες απαντησεις. |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο τρέχει 15 μέρες..πριν βάλω τα ψαράκια μου έπιανε να τρέξει 7 μέρες με τα βακτήρια, εκχύλισμα τρυφής και βελτιωτικό νερού.
Πληροφορίες γραφώ ότι γνωρίζω Διαστάσεις:Π:79 Υ:42 Β:32 Όγκος: Κατηγορία: Φυτά:δεν υπαρχουν Ψάρια / ¶λλα είδη: ενα ζευγάρι ξυφοφοροι και αλλο ενα ζευγαρι που μου διαφεύγει το όνομα Διακοσμητικά υλικά:χαλικια-και ψευτικα διακοσμητικά Φόντο:ταπετσαρια με πράσινα φυτά Φωτισμός: λάμπα 13 βατ φθορίου Διάρκεια φωτισμού: 24/24 Φιλτράρισμα: εσωτερικό φίλτρο άνθρακα (το εξωτερικό θέλει επισκευή) Θερμοστάτης:ναι Λίπανση: Παροχή CO2:ναι Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: οχι ακομα Θερμοκρασία:22-24 ¶λλες πληροφορίες: κατι αλλο δεν γνωριζω.. τα ψαράκια τα έχουμε εδω και 8 μέρες είναι είναι μια χαρα απο οτι φαίνεται!! |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον εχεις κανει λαθος δεν πιστευω να ειναι ανοιχτα τα φωτα ολο το 24ωρο, το ιδιο και για το co2. μια συμβουλη που θα σου πουν και οι αλλοι-μην ακους τους πετσοπαδες. ευτυχως που πηρες αυτα τα ψαρακια γιατι ταιριαζουν με το νερο της βρυσης. αυριο παντως κανε μια αλλαγη νερου 30% με ανττιχλωριο, με τη σωστη θερμοκρασια, γιατι υποψιαζομαι το ενυδρειο να ειναι αστρωτο και τις αλλαγες νερου πρεπει να τις κανεις συχνοτερα τωρα στην αρχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου και απο μενα ,
εχεις πλαστικα φυτα και εχεις και [Παροχή CO2:ναι] Μηπως εκανες λαθος. Βγαλε τα πλαστικα φυτα ,βαλε αληθινα,για αρχη βαλε φυτα ταχειας αναπτυξεις Για να τραβανε τα νιτρικα. Κανε αλλαγες νερου καθε εβδομαδα,πλυνε τα υλικα του φιλτρου με το νερο που εβγαλες απο την αλλαγη νερου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με το άθλημα | Butterfly | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 05-02-12 21:25 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |