|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, ποιο βιολογικό υλικό είναι καλύτερο το Eheim Ehfisubstrat pro ή το granovit tunze? Εκτός την βιολογική επιφάνεια που έχει καποιο υλικό παίζει ρόλο και η ποιότητα του υλικού?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα το siporax της sera. Το substrat pro τρίβεται και με τον καιρό, εκει που είχες 2 λίτρα θα έχεις 1,5!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση. αν ενω καθαριζω το φιλτρο μου θελησω να βαλω λιγο ακομα βιολογικο υλικο, μπορω?
σε στρωμενο φιλτρο. Πρεπει να βαλω το ιδιο με αυτο που εχω ή δεν εχει σημασια? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει σημασία τι θα βάλεις. Ορισμένοι προτείνουν να αλλάζεις μετά απο λίγο καιρό ενα μερος των υλικών με καινούργια (ή απλα να καθαρίζεις καλα τα παλια, δηλαδή με νερό βρυσης, ίσως και βράσιμο)
|
||||
|
||||
![]()
εγω πηρα της dennerle τα medium
καθε ποτε πρεπει να τα καθαριζουμε και ποτε τα πεταμε αν τα πεταμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρισμα οταν πλένεις το φίλτρο. (με νερό ενυδρείου πάντα)
Για το πέταγμα δεν ξέρω παραπάνω. Απλα ανέφερα οτι ορισμένοι μπορεί να το κάνουν. Π.χ. ανα 4μηνο ή 6μηνο θα έλεγα εγώ, μια μικρή ποσότητα, ας πουμε 1/5. Εγώ προσωπικά δεν έχω αλλάξει ποτέ βιολογικά σε κάποιο φίλτρο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
Ιδέες για βιολογικό υλικό! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 30-12-08 23:32 |
Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |
Υπόστρωμα - Βιολογικό υλικό | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-02-05 15:37 |