|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους!
παρατηρησα ανεβασμενο PH στο ενυδρειο εδο και καποιες μερες... προσφατα εβαλα 3 πετρες που αγορασα απο ενα pet-shop πριν τισ βαλω μεσα ακολουθησα κατα γραμμα τα λογια που μου ειπε ο πωλητης.τις εβρασα τις αποστυρωσα και μετα τις εβαλα.τι μπορω να κανω ωστε να ριξω το PH χωρις να βγαλω ομως τις πετρες?? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η μόνη αλλαγή που έγινε είναι οι πέτρες και μετά επηρεάστηκε το Ph τότε μάλλον είναι ασβεστολιθικές.
Τι Ph έχεις και πόσο θέλεις να το ρίξεις; Με τις πέτρες μέσα μάλλον όχι.
|
|||
|
|||
![]()
το PH αυτη την στιγμη ειναι στα 7,8 και το θελω κατω απο τα 7.εκανα και τεστ στις πετρες για το αν ειναι ασβεστολιθικες,και δεν ειναι.δηλαδη μαλλον θα πρεπει να βγαλω τις πετρες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου έχει συμβεί κι εμένα. Έβγαλα τις πέτρες και το Ph ελέγχεται πιό εύκολα.
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια θα βάλεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω corydoras zebra και σκεφτομαι για ramirezi blue german επισης εχω ενα πλεκο ενα σαλιγκαρι κανιβαλο και ενα σαλιγκαρι ζεμπρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS!!! Παιδια βοηθεια ανεβασμενο ΝΟ2=3 ΝΟ3=70...τι να κανω...!!! | lans | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-11-10 12:11 |