|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ψάχνω κάτι σαν εύκαμπτο σωλήνα σπιράλ διαμέτρου Φ40 (1,5 ιντσα) για να συνδέσω την υπερχείληση του ενυδρείου με το σαμπ κάτω. Αυτή τη στιγμή έχω ένα πράσινο σωλήνα σαν τους "κλασσικούς" που χρησιμοποιούν για υδροροές/αποχετεύσεις αλλά είναι λίγο σκληρός και χρειάζομαι κάτι πιό εύκαμπτο.
Έχω βρει το tunze outlet hose http://www.aquaristic.net/index.php?...=613020&lang=1 αλλά είναι 2 μέτρα για 30ευρά, οπότε δεν... Αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο, ας ενημερώσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην διασταση που θες θα βρεις μονο σε μαγαζι με υδραυλικα. Θα ζητησεις ευκαμτο σωληνα αποχετευσης VALSIR Φ40. Ειναι σε γκριζο χρωμα κ δεν παθαινει τιποτα ουτε βγαζει κατι εν καιρο στο νερο μιας κ ειναι ουδετερο υλικο. Ειμαι υδραυλικος κ το ξερω καλα το προιον...
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου εγώ εχω έναν γκρι εύκαμπτο ο οποίος ανοίγει αμα τον τεντωσεις κ γίνεται μεγαλύτερος και τον εχω από ένα παλιό πλυντήριο που μας χάλασε... αλλά μπορείς να βρείς όπου επισκευαζουν πλυντήρια πιάτων ρούχων και τέτοια... θα σου βάλω.και.δύο.φωτό να.τον δείς
|
||||
|
||||
![]() είναι ο ίδιος σοληνας στο μήκος είναι γύρο στα 3μ αλλά τον κανείς όσο θες γτ τεντώνει και μαζεύει...
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο θέλεις
http://www.solin.gr/index.php?option...%CF%85&lang=el |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!
Ο σωλήνας του πλυντηρίου δεν ξέρω αν βγαίνει σε Φ40 αλλά θα δω. Θα ψάξω και στα υδραυλικά για το VALSIR. Κλεόβουλε, τα solin ξέρεις κανένα μαγαζί συγκεκριμένο που τα έχει σίγουρα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχείληση και sump σε TRIGON 350 | Crazy_Beaver | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 19-12-10 16:53 |
Mini Sump με υπερχείληση | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 01-04-08 22:19 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |