|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα....
Έχω στην κατοχή μου ένα κοπαδάκι 12 ατόμων από αυτά τα ψαράκια (παρεμπιπτόντως είναι πανέμορφα) αλλά πέρα από τις συνθήκες που ζουν θέλω να προσεγγίσω και το περιβάλλον που ζουν τόσο οπτικά αλλά και για να νιώθουν άνετα....... Το πρόβλημα είναι ότι όπου έχω ψάξει να βρω πληροφορίες για τις περιοχές που ζουν βρίσκω μόνο ότι ζουν σε ποτάμια περιμετρικά του Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά θέλω να βρω κάτι πιο συγκεκριμένο π.χ.κάποιον χάρτη με τα ποτάμια ή οποιαδήποτε αναλυτικότερη πληροφορία....(με εικόνες κ.τ.λ.). Έχει κανείς κάτι υπ' όψιν του? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με links, βίντεο, εικόνες κ.τ.λ. θα το εκτιμούσα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως προς το παρον σε βοηθησει αυτο
Παράθεση:
Κι αυτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έψαξα και βρήκα ότι έχουν βρεθεί και στον Rio Parana τα συγκεκριμένα ψαράκια και επίσης έμαθα ότι στον ίδιο ποταμό έχουν βρεθεί και οι ancistrus cirrhosus που είναι και οι συγκάτικοι τους στο ενυδρείο....
![]() Ακόμη έμαθα ότι είναι και είδος υπό εξαφάνιση.... ![]() Οπότε σιγά σιγά θα συλλέξω πληροφορίες γι' αυτό το ποτάμι και βλέπουμε. Υ.Γ.:Στο βίντεο τι βλέπουμε??? |
|
||||
|
||||
![]()
ένα ψαρομάλλι να μπαίνει σε βουρκόνερα και καμιά 50αρια άτομα να τον κοιτάζουν
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά το είχα το καταλάβει εγώ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο βίντεο βλέπουμε ένα ψαρομάλη γυμνό ο οποίος αντί για τη θάλασσα μπερδεύτηκε και πήγε στο ποτάμι για μπάνιο(εξού και η γύμνια) ο οποίος είπε εφόσον είμαι εδώ δεν ρίχνω και ένα ψάρεμα μπροστά στους θαυμαστές μου να με δουν να με καμαρώσουν και να με βγάλουν οι ειδήσεις στο σοβαρό κανάλι STAR! έεεε το βρήκα?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανείς κανένα link με λίστα ειδών από rio parana?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
χαχαχαχαχαχ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο βιντεο βλεπουμε το "βιοτοπο" που ζουν τα ψαρια και για αυτο εχουν φτασει να ειναι υπο εξαφανιση
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Serpae Tetra (Hyphessobrycon eques). | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-05-05 23:49 |