|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ιδου λοιπον και τα δικα μου αυγουλακια τα οποια ειναι 2μερων
![]() ![]() ζητω συγνωμη για την ποιοτητα θα ερθουν και καλητερες... |
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου
αντε και με το καλό ψαράκια ![]() ![]() άλλαξες το aquascape? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι αυτα το αλλαξαν εβγαλαν το εχινοδορο απο κει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε καλως τα δεχτηκες .
Εχω βγαλεις πολλες γεννες απο αυτα τα πανεμορφα ψαρια,,και ζωηρα θα ελεγα αλλα καθε ψαρι εχει και τον χαρακτηρα του. Αλγη εχεις στο ενυδρειο σου? χωρις αλγη σε βλεπω λιγο δυσκολα αμα βγουν τα μικρα σε 3 μερες απο σημερα. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε άφησε το καπάκι ανοιχτό απόψε μπας και βγάλουν καμιά πέτρα απο μέσα και ομορφύνει λίγο το ενυδρείο, γιατί αν περιμένουμε από σένα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ αστειακια το δικος σου ειναι καλητερο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!!
![]() Έχεις αφήσει μόνο το ζευγάρι μέσα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν καταλαβες τι ειπα.εχεις 2 μερες που βγηκαν τα αυγα ,και 3 που λεω εγω 5 μερες επομενωσς σε 3 μερες θα πεσουν τα αυγα κατω και οταν θα δεις τις ουρες τους ,γιατι μονο αυτες θα φαινονται θα θελουν να φανε ,,και το μονο που τρωνε τιε πρωτες μερες ειναι αλγη. Οταν θα φυγουν απο τον βυθο τοτε θα ειναι ενταξει. Θα δεις οπως στα λεω θα γινουν. Εκτως και αν εχεις βγαλει και αλλη φορα και ξερεις τη πρεπει να κανεις?// Φιλικα Παναγιωτης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
hemichromis lifalili | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 10-03-11 20:00 |
lifalili με.... | akoylini | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 09-08-10 12:52 |
Lifalili | andreasp | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 92 | 28-01-08 14:10 |
set up kribensis + lifalili | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 10 | 11-06-07 08:26 |