|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και 15 μέρες αγόρασα 5 brevis 4εκ περίπου. Τα ψαράκια βρίσκονται συνεχώς ως κοπάδι στο μέσο του ενυδρείου ούτε πλησιάζουν τα κοχύλια και μορφολογικά είναιόλα ίδια. Λέτε να είναι όλα του ίδιου φύλου (γκαντεμιά ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου. Είχα καιρό να μπω και τώρα είδα το θέμα σου. Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 3 brevis που πήρα από τον Αζόρες εδώ και 5 μήνες!!! Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Το δικό μου πρόβλημα γίνεται και πιο έντονο λόγο του μεγέθους του ενυδρείου μου και της συγκατοίκησής τους με 4 julie οπότε μάλλον δεν έχουν χώρο και ευχέρεια για ερωτικές περιπτύξεις!! Μορφολογικά πάντως δεν μπορώ να βρω διαφορές εκτός από ελάχιστες διαφορές στα μεγέθη τους
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον όπως το έψαξα στο Ιντερνέτ πρέπει να ήταν όλα θηλυκά. Λέω ήταν γιατί αποτελούν παρελθον
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρελθόν γιατί τα έδωσες ή γιατί πέθαναν; Από που τα είχες πάρει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί τα έδωσα Τα ειχα παρει και εγω απο αζορες
|
|
||||
|
||||
![]()
Η παρτίδα μάλλον ήταν μόνο θηλυκά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαχωρισμός φύλου σε νεαρά γκαπι | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-11-11 10:56 |
Brevis | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 26-02-11 15:43 |
διαχωρισμός φύλου - Lamprologus stappersi | theodoros | Tanganyika | 2 | 23-09-10 12:15 |
διαχωρισμός αρ-θηλ | exetlaios | Malawi | 3 | 04-12-07 16:54 |
Διαχωρισμός φύλου kribensis | karalioman | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 25-01-06 10:17 |