|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα 30λιτρο φυτεμένο με ένα μονομάχο μπορώ να βάλω και κανέναν σαλίγκαρο ή παίζει να μου δημιουργήσει προβλήματα?
Δε θέλω να γεννάει και να μαζεύω αυγά. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν βαλεις ενα δεν θα εχεισ προβλημα με αυγα...ουτε γενικα θα εχει προβλημα με τον μονομαχο!
|
||||
|
||||
![]()
ειχα 7 μηνες 3 aplle και 1 betta στο 38αρι μου με καμια γεννα και κανενα απολυτος προβλημα! και εκτως αυτου εχουν πολυ φαση τα σαλιγκαρακια!
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ για κανένα apple snail σκεφτόμουνα. Οπότε θα το τολμήσω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να έχεις υπόψιν σου πως υπάρχει η πιθανότητα να σου κάνει αυγά το apple snail. Αν και δεν είναι ερμαφρόδιτα μπορεί να έχει κάνει τη δουλειά του ο σαλίγκαρος πιο παλιά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πες μας πρωτα τι σκληροτητες εχεις στο νερο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το άλλο που σκέφτομαι είναι να βάλω zebra snail γιατί κάπου διάβασα ότι στο apple μπορεί να του πειράζει τις κεραίες. Δεν έχω ακόμα τεστ για σκληρότητα, τα περιμένω να έρθουν έχω παραγγείλει. Νερό βρύσης έχω θα έχουν πρόβλημα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος και σαλιγκάρι | ignatios1993 | Bettas | 9 | 27-11-11 01:18 |
Σαλιγκάρι λαθραίο | xristos2002 | Σαλιγκάρια | 2 | 17-10-10 14:27 |
Σαλιγκάρι | Sophie | Σαλιγκάρια | 19 | 26-05-10 14:30 |
Σαλιγκάρι και μονομάχος | panagiotis265 | Bettas | 16 | 29-05-08 14:44 |
Σαλιγκάρι ? | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-03-04 00:32 |