|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα που γυρναω στο νησι σκεφτομε να στισω ενα μικρο reef 60-90 λιτρα εχω σχεδον ολα τα απαρετητα εργαλεια θερμοστατες πεχαμετρα σκιμερ φιλτρα εσωτερικα και εξωτερικα αλλα σκεφτομε τι αλλα πρεπει να παρω για να ξεκινησω κατι τετειο ?
επεισεις εχω μια απορια σχετικα με το αλατι ! τη αλατι πρεπει να ριχνω ? ειναι καποιο συγκεκριμενο ? η μπορω και με το κλασσικο τυροκομικο ![]() ![]() ![]() επισεις εχω απορεια με τα φωτα ! με το βραχο αν πρεπει να παρω ζωντανο η μπορω και νεκρο και να τον ζωντανεψω (δε ξερω καν αμα γινεται ) τι αλλα πραγματα πρεπει να αγορασω ! σκεφτομε μονο μα λακα κοραλια που τα ειδα και επαθα πλακα ! επισεις τη ζωντανα μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα ! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη Χαρη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επισεις καποια αρθρα η οτι διποτε να διαβασω για να μαθω τουλαχιστον τα βασικα !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και απο μενα....αληθεια αυτο με το τυροκομικο αλατι για πλακα το ειπες ε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπαινεις στον ισιο δρομο χαχαχα, καλη αρχη διαβασε τα υπομνηματα Χαρη να παρεις μια ιδεα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι,δεν το λεει για πλακα!Στο κεντρο της Αθηνας,στην Σοφοκλεους,πουλανε χυμα τυροκομικο αλατι,που εχω ακουσει οτι κανει και για ενυδρεια και εχει περιπου 0,3 euro το κιλο..Αλλα το διακινδυνευεις?Καλυτερα 13 euro για tropic marin,παρα 2 για χυμα αλατι αγνωστου προελευσεως και αμφιβολου ποιοτητος!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
Reef 300 Vol.2 | george_grat | Reef | 15 | 06-11-06 15:46 |