|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σ ολους!
εχω βαλει αυτο το κοραλι στην φωτο το σαββατο!σημερα βλεπω το κλοουν το ενα εχει κανει host αλλα χονη την νουρι του ολη μεσα κ νομηζω οτι το στρεσαρι ![]() υ.γ. και αν μπορει καποιος να πει σε μενα τον ασχετο το ονοματακι του?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι πόσα λίτρα είναι το θαλασσινό σου. |
|
||||
|
||||
![]()
48 λιτρα ειναι φηλε μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο το κοράλι λέγεται Γονιοπόρα, είναι απο τα σχετικά δύσκολα κοράλια και μάλιστα με ημερομηνία λήξεως στα ενυδρεία μας.Δύσκολα ζεί σε ώριμα πάνω απο 6 μήνες - 1 χρόνο!
Το κλοουνάκι το πέρασε για ανεμώνη και προσπαθεί να το κάνει σπίτι του, δύσκολα θα το αφήσει σε ησυχία και φυσικό είναι να το στρεσάρει!Έπρεπε να δείς τις απαιτήσεις του κοραλιού πριν το πάρεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ηθελα μια ανεμονη αλλα την φοβαμαι....ακουω διαφορα!!! ------------------------- Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56576 δες εδω φωτο..... ------------------------- αλλες 3 ερωτησεις 1.οταν λεμε ημερομηνία λήξεως ξερουμε γιατι?? 2.πως διαλεγω τετοιου ειδους κοραλια που να μ,ην τα τρελλανουν στα χαδια τα ζιζανια?3 3.αν ειχα ανεμονη θα υπηρχε αυτην την στιγμη αυτο το στρες?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 14-11-11 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαίνουν 2 clown σε 50 λίτρα ενυδρείο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να συντηρήσεις ολόκληρο θαλασινό σε 48 λίτρα?
![]() Είμαι περίεργος.Μπορείς να στείλεις καμια φωτο απο το ενυδρειο σου ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
λιγη βοηθεια !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-01-10 23:12 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |